George Simion
George Simion

George Simion, președintele AUR, îi răspunde fostului șef de filială de la Satu Mare Iulian Câcău în urma acuzațiilor aduse după ce a demisionat din partid.

„Într-o notă de glumă, probabil că dl Căcău s-a supărat că n-am vrut să-l luăm și pe el la petreceri cu noi.

Acum, serios vorbind, omul este un impostor. Este exclus și nu reprezintă pe nimeni în Satu Mare de peste șase luni. Merge la alt partid și s-a trezit să dea aceste declarații denigratoare la adresa noastră.AUR merge mai departe. Avem o echipă stabilă și la Satu Mare.Nu mor caii când vor câinii”, a declarat președintele AUR – George Simion, potrivit Realitatea PLUS.

Reacția lui George Simion vine după ce Iulian Câcău a anunțat marți că a demisionat din AUR și a lansat mai multe acuzații la adresa președintelui partidului, într-un mesaj pe contul său de Facebook.

”PA A.U.R. !AUR-ul nu mai are stralucirea pe care o avea odinioară !Dragi colegi, prieteni și critici, de azi NU mai sunt membru al partidului AUR, mă delimitez de tot ceea ce înseamnă acest partid, politica pe care o duce si acțiunile pe care le inițiază.Dupa ce acest partid a ajuns partid parlamentar, au apărut fripturiștii, pe care eu NU i-am acceptat in organizația pe care o conduceam, personaje expirate politic, oameni care atât profesional cat si personal nu au demonstrat nimic !”, a scris acesta.

„Aceștia faceau vizite dese prin biroul lui George Simion, promiteau marea cu sarea, iar George mi-i trimitea si mi-i impunea (am dovezi înregistrări, convorbiri, chiar si propuneri nu tocmai ortodoxe). Bineînțeles că deja ceea ce discutasem cu Simion in 2019, cu ceea ce se întâmpla in toamna lui 2021 era total diferit. Colegii din AUR Satu Mare, stiu cel mai bine prin ce am trecut atât eu cat si fiecare dintre ei, ce personaje s-au impus de la centru și ce comportament violent, totodată limbaj vulgar afișează George Simion în particular, atunci când nu faci cum vrea el(adică sa accepți oamenii pe care el ii impune in organizație)”, a mai spus Câcău.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *