daniel fenechiu

Copreşedintele AUR George Simion l-a prins pe senatorul PNL Daniel Fenechiu fumând în clădirea Parlamentului, iar schimbul de replici care a urmat „flagrantului” a depăşit limitele decenţei.

George Simion: – Ce faceţi, domnu’ Fenechiu, fumaţi în spaţiul public? Ce faceţi, încălcaţi o lege. Şi dvs sunteţi în Comisia juridică de la Senat. De ce fumaţi în spaţiu închis?

Daniel Fenechiu: – Nu ţi-e ruşine? Eşti un ordinar.

George Simion: – Mi-a zis că sunt ordinar. Fuma, încălca o lege.

Daniel Fenechiu: – Eşti un ordinar. O făceam cu doi dintre colegii tăi. Jegule ce eşti. Jeg ordinar. Du-te dracu de jeg. Eşti un jeg. Asta eşti.

Daniel Fenechiu a afirmat la Antena 3 că parlamentarii AUR au forțat ușa Comisiei și au intrat în sala de dezbatere.

„În momentul în care au venit doi colegi de la Comisia de Sănătate, au forțat ușa, ne-au dat la o parte și au intrat aproximativ 10-15 deputați și senatori AUR. Eram singur în fața unor cetățeni care nu respectau nici măcar regulile din Senatul României. În acel moment ne-am retras”, a spus Fenechiu

Întrebat dacă s-a speriat în acel moment, Daniel Fenechiu a declarat că „eu nu sunt sperios de felul meu, dar în comisie erau și doamne și oameni mai tineri”. Senatorul PNL a mai precizat că parlamentarii AUR au înjurat mai mulți colegi „ca la ușa cortului”.

În replică, copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a declarat la același post de televiziune că „nu s-a întâmplat nimic neobișnuit” și că „nu l-a îmbrâncit nimeni pe domnul senator (n.r. – Fenechiu)”, în ciuda imaginilor apărute la televiziuni și în rețelele de socializare. Târziu a acuzat un „vot abuziv al majorității” pentru o „lege care blochează țara” și care „trebuia respinsă în două minute”.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Daniel Fenechiu ii un laș in fața Poporului Român nu are tupeul sa le spună că o să își piardă locul de muncă daca baga legea aia

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *