Scandalul Colțescu. Cozmin Gușă a luat atitudine apărându-l pe român
Scandalul Colțescu. Cozmin Gușă a luat atitudine apărându-l pe român

Scandalul Colțescu. Cozmin Gușă a luat atitudine în scandalul momentului, după ce arbitrul român Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism pentru că l-a făcut „negru” pe unul din antrenori, într-o discuție cu un coleg. Cozmin Gușă i-a criticat aspru pe românii care s-au dezis de Colțescu, în frunte cu ministrul sportului, Ionuț Stroe.

Cozmin Gușă nu a reușit să-și stăpânească indignarea pentru umilința la care a fost supus compatriotul nostru, care nu a greșit cu nimic, în opinia analistului politic. Gușă a reacționat printr-o postare pe Facebook, în scandalul Colțescu.

„IONUȚ STROE, MARȘ AFARĂ DIN GUVERNUL ROMÂNIEI!

ROXANA MĂRĂCINEANU – „De FRANCE”, ÎȚI POȚI ȘTERGE DIN BIOGRAFIE CĂ EȘTI ROMÂNCĂ!

NEGRU = NOIR (franceză) = BLACK (engleză), MĂI MĂGARILOR PUPINCURIȘTI!

Amărâtul ăsta de Ionuț Stroe, care-i face de râs pe oltenii lui Tudor Gheorghe, cere scuze LUMII în numele sportului românesc, pentru că arbitrul Colțescu i-a zis „NEGRU” unui camerunez recalcitrant de pe banca turcilor, ce-ncurca desfășurarea meciului de-aseară al lor cu francezii.

Am fost de multe ori apelat pe unde-am umblat prin lumea largă ba cu „ROMÂNE”, ba cu „ALBULE” când eram prin Africa, ba cu „CREȘTINE”, în mod familiar sau prin țările arabe. Astea-s culoarea pielii mele sau religia mea, și n-am considerat asta vreodată ca ceva jignitor sau peiorativ, aflându-mă atunci în condiția de minoritar. Nici Colțescu al nostru nu a avut vreo intenție să-l jignească pe camerunez, dar în tumultul meciului acesta trebuia identificat rapid după culoare. Dacă i-ar fi spus „TUCIURIU”, ceea ce n-ar fi fost în regulă, n-ar mai fi priceput nimeni de pe stadion, dar se găsea oricum vreun român vigilent care să-l pârască. Traducerea lui „NEGRU” în franceză este „NOIR”, adică exact cum își indică francezii concetățenii de culoare, iar fandosita de ministresă a sportului de acolo, Roxana Mărăcineanu, în loc să se revolte în mod CURVESC, ar fi putut să le explice francezilor că totul este în regulă, și că românul Colțescu n-a jignit pe nimeni. N-am așteptări de la intelectul ei (femeia a obținut performanțe în proba de înot pe spate), dar aș fi dorit ca o româncă născută în București, cu ȘCOALA EI ȘI-A PĂRINȚILOR PARȚIAL PLĂTITE DE CĂTRE STATUL ROMÂN, să arate măcar o minimă recunoștință țării de origine, SĂ FIE CORECTĂ ȘI SĂ NE APERE!

Revenind la acest Ionuț Stroe, care pentru notorietate a imitat intenționat pățania prim-ministrului Canadei de a-și arăta chiloții, pe lângă faptul că a fost un ministru incompetent și partizan (a se vedea implicarea defectuoasă în fotbal, respectiv între echipele Craiovei!), se trezește acum să întărească impresia generală în lume că am fi rasiști, CERÂNDU-ȘI SCUZE CA PROSTUL PENTRU CEVA CE NOI ROMÂNII SAU COLȚESCU NU AM FĂCUT! Ăsta nici nu avea ce căuta ca ministru al sportului la noi, dar acum cu atât mai mult trebuie scos în șuturi din minister.

Iar restului românilor din “CORUL IDIOȚILOR” ce ne auto-acuză pentru o întâmplare normală, de joc, le zic că treburile stau așa: arbitrii români aveau dreptate să-l elimine pe recalcitrant, iar acela a preferat să joace un teatru ieftin, DE MINORITAR OFENSAT, dar prins cu mâța-n sac, și le-a dat astfel apă la moară și francezilor de la PSG, majoritar NEGRII, care-n loc să-și vadă de joc, au părăsit și ei terenul cu atitudine de „bărbați” opăriți. Vai de capul lor de vedete de carton!

IEȘIȚI PUBLIC FRAȚILOR, CEI CARE AVEȚI NOTORIETATE, ȘI EXPLICAȚI CÂT DE MARE E MANIPULAREA ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI!CE-I CU ATITUDINEA ASTA DE BLEGEALĂ UMILĂ?! Dacă arbitrii erau unguri sau polonezi, cum credeți c-ar fi reacționat azi presa sau liderii lor??!”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *