caramitru

Scenariul lui Andrei Caramitru. Acesta propune un scenariu în care lucrurile ar funcționa cum trebuie în România. Opinia lui este susținută de internauți.

„Eu o sa fiu liniștit ca totul merge ok cu România și are sens sa investești timp și bani in țară, pe termen lung, doar in următoarele condiții:

– PNL și USRPLUS câștiga o majoritate clară in parlament
– se face baza militară mare SUA la Constanta, cu câteva mii de militari ai lor care sa stea acolo
– DNA lucrează împreuna cu FBI și CIA sau cine o mai fi sa destructureze rețelele de tradatori și hoți de la noi. Atunci o sa știu ca toți Dornenii și toți ticăloșii o sa fugă sau vor fi la pușcărie pe termen nelimitat
– justiția devine funcțională și imparțială pe bune. Ca nu e deloc.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Andrei Caramitru crede că acest scenariu este plauzibil. Însă, dacă nu se vor îndeplini condițiile menționate de el mai sus, acesta susține că nu mai are sens să stăm în această țară. „Scenariul asta e extrem de plauzibil dacă votam bine la alegerile care vin. Dacă nu – va spun încă o data – nu are sens sa mai stam aici. E de plecat altfel. Însă dacă se rezolva cele 4 puncte de mai sus (chiar dacă nu perfect din prima) – e de investit serios in țară pentru ca vom fi bine in următorii 50 de ani.”, încheie el.
Părerea internauților este că pe lângă cele menționate de Andrei Caramitru, ar mai trebui adăugate și alte puncte. „Adaugă și punctul 4. Avem o justiție corectă, nu judecători mână în mână cu interlopii și politicienii (și ăștia tot un fel de interlopi, dar la cravată).”, spune unul dintre ei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *