george simion 620x400 1
George Simion a anunţat că mâine PNL va părăsi coaliția de guvernare. Liderul AUR mai spune că nu va intra la guvernare cu niciun partid deoarece vrea alegeri cât mai repede.

George Simion, președintele partidului AUR, susține că mâine PNL ar urma să părăsească coaliția de guvernare. George Simion nu a precizat de unde ar deține această presupusă informație.

George Simion anunță destrămarea coaliției de guvernare

George Simion a lansat acest anunț bazându-se, probabil, pe fondul mai multor dispute între PSD și PNL. Neînțelegerile din coliței au plecat de la problema majorării pensiilor din 2024.

„Mâine PNL va anunța că părăsește Coaliția și merge la groapa de gunoi a istoriei. Noi nu intrăm cu niciunii la guvernare, vrem alegeri cât mai repede și cerem ca românii să decidă!”, a anunţat preşedintele AUR.

Vasile Dîncu nu crede că PNL pleacă de la guvernare

Peședintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, explica de ce crede că PNL nu plecă de la guvernare:

„În niciun caz nu o să plece de la guvernare, pentru că dacă ar pleca de la guvernare, ar pierde foarte mult din administrația lor și ar pierde foarte multă influență politică. Vor rămâne la guvernare și vor fi de acord cu proiectele PSD-ului până la capăt”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *