Scutere electrice sunt pregătite pentru angajații Google. Care e scopul
Scutere electrice sunt pregătite pentru angajații Google. Care e scopul

Scutere electrice sunt pregătite pentru angajații Google, în speranța că aceștia vor reveni mai repede la birou, dacă vor beneficia de transport gratuit. După pandemie, majoritatea angajaților au spus că preferă să muncească de acasă, obișnuindu-se cu munca de la domiciliu, iar asta încurcă planurile pe termen lung ale gigantului tehnologic.

Angajații Google din SUA vor primi scutere electrice dacă revin la birou.

Gigantul tehnologic colaborează cu producătorul de scutere electrice Unagi pentru a lansa un nou program numit „Ride Scoot”, în care majoritatea lucrătorilor Google din SUA pot fi rambursați pentru costul integral al unui abonament lunar la scuterul elegant Model One al Unagi.

La doi ani după ce pandemia a schimbat tiparele de lucru, angajatorii plătesc în continuare chiriile și utilitățile pentru birouri, dar oamenii vor să lucreze de acasă.

Oamenii s-au obișnuit cu adevărat să lucreze de acasă. Și încearcă doar să facă tot ce pot pentru a îmbunătăți experiența de a reveni”, a spus unul dintre reprezentanții Google.

Unagi nu va oferi doar scutere gratuite fiecărui angajat Google. Compania intenționează să amenajeze cabine la diferite birouri Google pentru a înscrie angajații pentru un abonament lunar de scuter la tariful redus de 44,10 USD pe lună, plus taxa de înscriere de 50 USD – al cărui total va fi rambursabil integral de Google.

Angajații trebuie să facă nouă curse cu scuterul

De asemenea, angajații trebuie să folosească scuterul pentru cel puțin nouă curse pe lună pentru a primi rambursarea integrală a abonamentului lor lunar. Pe lângă sediul principal al Google din Mountain View, alte locații eligibile includ Seattle, Kirkland, Irvine, Sunnyvale, Playa Vista, Austin și New York City.

Unagi a încheiat înțelegeri cu alți angajatori mari, inclusiv cu Salesforce, pentru a adăuga trotinete electrice ca posibil avantaj de transport pentru angajați, fie ca rambursare, fie la un tarif redus. De asemenea, lucrează cu o serie de hoteluri și reședințe pentru a plasa scuterele lui Unagi în holuri, pentru clienți.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *