Un șofer care a ieșit pozitiv la trei droguri diferite. Ce le-a spus polițiștilor
Un șofer care a ieșit pozitiv la trei droguri diferite. Ce le-a spus polițiștilor

Un șofer care a ieșit pozitiv la trei droguri diferite le-a spus polițiștilor că a mâncat salată cu oțet și din acest motiv aparatul a indicat prezența drogurilor. Când polițiștii i-au spus că aceasta este scuza șoferilor băuți, a inventat repede altceva.

Șoferul testat antidrog a ieșit pozitiv pentru amfetamină, cocaină și canabis și le-a spus polițiștilor că de vină ar fi salata cu oțet pe care a mâncat-o, relatează Digi24.

Agenții i-au explicat că aceasta este o scuză folosită de cei care au băut înainte să urce la volan, așa că tânărul a găsit o altă explicație. A pretins că ar lua medicamente anti-inflamatoare și că din cauza aceasta pare că s-a drogat.

Este doar unul dintre numeroasele cazuri de șoferi care încalcă legea, descoperite de polițiști în controalele făcute pe șoselele din țară din ultimele zile.

În județul Dolj, doi tineri au fost prinși conducând sub influența substanțelor psihoactive. La fel ca în cazul altor zeci de șoferi inconștienți prinși drogați la volan, și în situația celor doi polițiștii au deschis dosare penale.

Un alt tânăr a intrat cu mașina într-un monument din centrul orașului Calafat. Testat cu aparatul alcooltest, bărbatul de 27 de ani avea o alcoolemie de 1,21 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri din toată țara au avut o acțiune de amploare în weekend pentru prevenirea şi combaterea consumului de alcool şi droguri la volan. La acţiune au participat și specialiști ai Agenției Naționale Antidrog pentru a-i consilia pe conducătorii auto.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *