Șeful serviciului de informații din ministerul ucrainean al Apărării, Kiril Budanov, a declarat, într-un interviu pentru ABC News, că Vladimir Putin este bolnav de cancer în fază terminală și crede că va muri „foarte repede”. Totodată, oficialul de la Kiev a spus că războiul din Ucraina ar trebui să se încheie înainte de dispariția lui Putin de la putere.

Reporter ABC News: Este Putin bolnav în fază terminală? Kiril Budanov, șeful serviciului de informații din ministerul ucrainean al Apărării: „Desigur”. Reporter ABC News: Este?

Kiril Budanov, șeful serviciului de informații din ministerul ucrainean al Apărării: „Da. Este de foarte multă vreme”. Reporter ABC News: Când credeți că va muri? Kiril Budanov, șeful serviciului de informații din ministerul ucrainean al Apărării: „Cred că foarte repede, sper”. Reporter ABC News: Dacă moare, ce înseamnă asta? Cineva îi ia locul? Kiril Budanov, șeful serviciului de informații din ministerul ucrainean al Apărării: „Da, înlocuire, transfer al puterii”.

Reporter ABC News: Deci moartea lui Putin nu înseamnă neapărat sfârșitul acestui război? Kiril Budanov, șeful serviciului de informații din ministerul ucrainean al Apărării: „Acest război ar trebui sfârșit înainte de moartea lui”.

Reporter ABC News: De ce este bolnav, cancer? Kiril Budanov, șeful serviciului de informații din ministerul ucrainean al Apărării: „Da, noi credem că este cancer”. Reporter ABC News: De ce credeți că este bolnav? Kiril Budanov, șeful serviciului de informații din ministerul ucrainean al Apărării: „E foarte simplu, o știm. O știm din surse umane”. Reporter ABC News: Surse umane apropiate de Putin? Kiril Budanov, șeful serviciului de informații din ministerul ucrainean al Apărării: „Da”. Anul trecut la mijlocul lunii iulie, șeful CIA, William Burns, spunea că nu sunt informaţii că Vladimir Putin este instabil sau că are o sănătate şubredă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *