George Buhnici, un nou mesaj controversat: „Bărbații fac muncile mai grele” / „Câștigă salarii mai mari, dar aduc aproape tot în bugetul familiei”
George Buhnici, un nou mesaj controversat: „Bărbații fac muncile mai grele” / „Câștigă salarii mai mari, dar aduc aproape tot în bugetul familiei”

Și scuzele lui Buhnici reprezintă o discriminare, consideră o altă vedetă de la noi, dar de data aceasta nu împotriva femeilor. Decizia vloggerului de a-și prezenta scuze la mai bine de o săptămână de la declarația discriminatorie la adresa femeilor a dus la noi acuzații similare.

George Buhnici a călcat iarăși pe bec. După ce a făcut mai multe declarații scandaloase despre corpurile femeilor, „celulită, tâțe și buci” oamenii l-au acuzat de sexism și misoginism.

Imediat, numeroase vedete și persoane publice au luat atitudine și l-au pus la punct pe fostul jurnalist. Cu această ocazie, ele au încurajat femeile să meargă la plajă, având celulită și vergeturi. Buhnici și-a cerut scuze prin intermediul unui mesaj video, însă, declarațiile acestuia au stârnit reacții și mai aprinse.

În timp ce își cerea scuze, în videoclipul postat pe rețelele de socializare, George Buhnici a spus că a vorbit „ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier”.

O s-o spun pe șleau: Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură”, și-a început mesajul George Buhnici.

După scuzele lui Buhnici, rapperul Tudor Sișu a venit cu un val de critici: „Am înțeles, ok, au fost jignite femeile cu vergeturi cu chestii d-astea. Dar acum văd că sunt discriminați băieții de cartier. Cum adică am vorbit ca un băiețas de cartier și îmi cer scuze pentru asta’? Băi, stai că trebuie să luăm și noi atitudine”, a scris Sișu pe rețelele de socializare, relatează B1Tv.

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune , i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe. Așa cum ați aflat probabil, am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod, care a făcut atât de multe valuri pe internet și în media.

Dar aici, nu voi intra în detalii. Ceea ce am să fac este să îmi reconsider eu în perioada următoare prioritățile, să mă concentrez mai mult pe familie și pe lucrurile de care sunt pasionat și la care mă pricep – case sustenabile, energii regenerabile, tehnologie. N-am să dau curs invitațiilor sau ofertelor care speculează imaginea de ‘băiat rău’, bădăran și de misogin – consider că această imagine nu mă reprezintă, eu nu sunt și nu pot fi un astfel de personaj”, a fost mesajul de scuze al lui George Buhnici.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *