Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la moartă, joi dimineață
Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la moartă, joi dimineață

Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la poartă, joi dimineață. Domiciliul manelistului din județul Argeș a fost percheziționat de polițiști, după ce cântărețul de manele a amenințat un tânăr cu un cuțit.

Polițiștii din Mureș au făcut, joi dimineață, o percheziție în Argeș, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

Polițiștii s-au autosesizat acum circa trei săptămâni după ce Mocanu ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș, iar filmarea a fost urcată pe TikTok, relatează B1TV.

Nu este prima dată când manelistul Dani Mocanu este vizitat de poliție. În 2017 a fost arestat într-un dosar de trafic de carne vie, sub acuzația că, împreună cu alți 11 indivizi, a trimis mai multe tinere să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda.

În 2020, el a fost trimis în judecată pentru incitare la ură sau discriminare. Manelistul a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după publicarea videoclipului piesei Curwa, prin care încuraja la violență împotriva femeilor.

După numai câteva luni, în noiembrie, s-a ales cu încă un dosar penal după ce a publicat un videoclip în care apărea alături de un leu considerat rănit și subnutrit.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *