Spitalele regionale PSD. Marcel Ciolacu a spus ce se va întâmpla
Spitalele regionale PSD. Marcel Ciolacu a spus ce se va întâmpla

Spitalele regionale PSD. Marcel Ciolacu a spus ce se va întâmpla cu cele opt spitale regionale promise de PSD în campania electorală. Abordarea ar putea fi „schimbată” a spus social-democratul.

Marcel Ciolacu, liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, a răspuns duminică seara la întrebarea dacă se vor mai construi cele opt spitale regionale: „Trebuie aceeaşi abordare ca la infrastructură. Presupun că mâine (luni, 6 decembrie) avem prima şedinţă de coaliţie. Fiecare dintre noi avem lucrurile acestea trecute pe lista de discuţii. Nu mai avem voie să nu facem”.

Nu ştiu dacă abordarea va fi de opt spitale acum, după această pandemie. Aştept specialiştii să ne spună dacă e bine să facem opt sau numai patru şi să ne întoarcem şi la satul românesc, să aibă lumea și acolo acces la sănătate. Pandemia ne-a arătat că filozofia s-a modificat puţin”, a adăugat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Spitalele regionale PSD. Liderul PSD a ținut să dea vina pe USR pentru problemele sistemului sanitar și pentru modul în care a fost gestionată până acum pandemia de coronavirus.

E inadmisibil cum a condus USR Ministerul Sănătăţii. Văd că mai scot capul de parcă nu au fost la guvernare… Tot ce s-a întâmplat în sistemul de sănătate, nu numai cu COVID – neaccesul bolnavilor cronici la sistemul de sănătate şi altele – eu sper să răspundă penal.

Nu numai corupția ucide, ci şi incompetența şi neglijenta. Când îţi asumi asemenea demnități trebuie să te uiți în oglindă dacă faci faţă sau nu mai ales în momente atât de grele”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *