Gigi Becali protestează pentru că nu este lăsat să producă medicamente
Gigi Becali protestează pentru că nu este lăsat să producă medicamente

Stâna lui Gigi Becali a fost prădată de hoți. Mai mulți indivizi au furat trei oi ce aparțin patronului FCSB, iar valoarea de piață a animalelor ar fi de 1.500 de euro. Făptașii au fost prinși, însă oamenii legii nu au stabilit, până acum, unde se află mioarele.

Totul s-a întâmplat vineri. Cei suspectați de furt au venit cu mașina lângă câmpul unde se aflau la păscut oile lui Gigi Becali. Au luat trei patrupede și le-au pus în portbagaj, iar apoi au dispărut fără urmă, potrivit Gândul.

A doua zi, sâmbătă, ciobanul angajat de patronul FCSB și-a dat seama că lipsesc trei oi, așa că a alertat Poliția.

„La data de 5 noiembrie a.c. , în jurul orei 13:16, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 4 noiembrie a.c., în intervalul orar 15:00-15:30, i-au fost sustrase 3 ovine ce se aflau la pășunat, pe un teren extravilan, din apropierea Bd. Pipera- Voluntari, județul Ilfov. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, care au efectuat activitățile de cercetare a locului faptei”, a transmis Poliția Ilfov.

Hoțul care a condus mașina nu avea permis

Oamenii legii au reușit să îi prindă pe făptași, dar nu au reușit, deocamdată, să afle unde sunt cele trei oi furate. Procurorii au decis ca hoții să fie cercetați în stare de libertate pentru furt.

„La data de 05 noiembrie a.c.,în jurul orei 20:30, polițiștii din Voluntari au identificat și depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau 2 tineri, în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere”, notează IPJ Ilfov.

Valoarea de piață a celor trei animale ar fi de 1.500 de euro.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii orașului Voluntari, în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Buftea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *