elena udrea penitenciar fetita 781150

Elena Udrea nu a mai rezistat şi și-a văzut fetița în penitenciar. Este pentru prima dată când fostul ministru își vede copilul după ce a fost arestată înainte de Paște.

După 3 luni și jumătate, fetița Elenei Udrea a fost dusă la Penitenciarul Târgșor și a putut să-și îmbrățișeze mama. Cel puțin asta spune avocata Elenei Udrea.

Vizita a avut loc săptămâna trecută într-o cameră special amenajată pentru mamă și copil din cadrul penitenciarului.

Spunea avocata Elenei Udrea că a avut loc această întâlnire pentru că primează interesul superior al copilului, iar până săptămâna trecută fostul ministru nu a nu ar fi putut să își vadă copilul decât prin acel geam separator.

A ales însă să nu facă asta pentru că, spunea Adrian Alexandrov, este dificil să explici unui copil de 3 ani că nu își poate îmbrățișa mama. Tocmai de aceea au așteptat acest accept de la ANP pentru vizită.

Rămâne să vedem dacă i se va mai permite pe viitor Elenei Udrea o astfel de întâlnire.

Până acum vorbea la telefon cu fetița ei, căreia i s-a spus că mereu că mama ei este plecată în străinătate și că muncește.

Elena Udrea rămâne în penitenciar cel puțin până în toamnă atunci când se judecă recursul în casație în dosarul Gala Bute.

În iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată în dosarul “Gala Bute” la 6 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu. La acel moment, ea era în Costa Rica, unde ceruse azil politic. În octombrie 2018, a fost reținută de Interpol în Costa Rica, unde a fost încarcerată.

În decembrie 2018 a fost eliberată, ca urmare a deciziei Curții Constituționale, care a hotărât că sunt ilegale completurile de 5 judecători de la instanţă supremă.

Elena Udrea a fost condamnată din nou, dar plecase din țară înainte ca instanța să dea sentința. A fost găsită în Bulgaria, iar autoritățile române au făcut cerere de extrădare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *