Suspendarea președintelui Iohannis este soluția lui Marcel Ciolacu
Suspendarea președintelui Iohannis este soluția lui Marcel Ciolacu

Suspendarea președintelui Iohannis este soluția lui Marcel Ciolacu pentru ieșirea din criza politică de după demiterea guvernului Cîțu prin ordonanță de urgență. Ciolacu neagă existența oricărei înțelegeri cu liberalii ori cu Președintele României.

În opinia sa, preşedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat din funcţie, a spus Marcel Ciolacu marți seară, citat de B1TV.

Nu văd cu ce să mă aibă la mână (președintele Iohannis), e prima conspiraţie din seara asta, Iohannis m-a rugat să-l dau pe Cîţu jos, dacă mă ghidonează. Părerea mea e că ar trebui suspendat preşedintele.

Nu ne-ar trebui totuşi un guvern? Eu nu sunt un om care gândesc în extreme, eu de felul meu sunt un om mai liniştit şi iau deciziile în interiorul partidului. Dacă ne uităm la scorurile electorale, înseamnă că lucrurile funcţionează în PSD. La ultimele două alegeri pe care le-am câştigat, atât locale, cât şi parlamentare”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o emisiune TV.

Suspendarea președintelui Iohannis. Liderul PSD a reafirmat că social-democraţii susţin organizarea unor alegeri anticipate parlamentare şi a menţionat în cazul în care acestea s-ar desfăşura, listele de candidaţi ai partidului ar rămâne nemodificate.

Noi avem o decizie clară. În acest moment am mers pe această variantă (alegeri anticipate – n.r) pentru că nu vedem cum s-ar putea recreiona. Listele rămân nemodificate. Am schimbat 75% din listele parlamentare, cred că e suficient”, a precizat Marcel Ciolacu.

Pe 6 octombrie, liderul PSD afirma că nu crede că prioritatea românilor este suspendarea președintelui.

Leave a comment

Lasă un răspuns