tariceanu 3

Călin Popescu Tăriceanu era încrezător în momentul in care a ajuns în fața urnelor de vot. Mai mult, acesta a împărtăsit cu internauții acest lucru si i-a îndemnat să îl voteze.

„Votul pe care l-am dat astăzi este unul pentru întărirea democrației, pentru consolidarea democrației, în așa fel încât românii să nu mai fie nevoiți să voteze permanent între două partide mari care își pasează puterea între ele.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Liderul ALDE este de părere că lupta nu mai trebuie purtată între cele două partide (PNL si PSD). „Am votat cu gândul la faptul că bucureștenii au trăit un sentiment de frustrare, pentru că au fost înșelați în așteptările lor, neexistând o dezbatere electorală directă între principalii candidați, în așa fel încât să putem fiecare să ne prezentăm propunerile pentru rezolvarea marilor probleme cu care se confruntă orașul.”, explică acesta.

Tăriceanu îndemna publicul să îl voteze. „Sper ca cetățenii să fi tras învățămintele necesare și să voteze pe cale de consecință!”, încheie el.

Desi acesta era încrezător, ultimele date furnizate de BEC spun altceva. Călin Popescu Tăriceanu se află pe ultimul loc cu 1.50% din totalul de voturi. Pe o poziție mai sus decât seful ALDE se află Florin Călinescu cu un procent de 2.08%. Tăriceanu a declarat că aceste rezultate reprezintă pentru el un motiv de dezamăgire profundă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *