Actualitate

Tăriceanu: Iohannis se transformă în bufniță

Călin Popescu Tăriceanu este de părere că Iohannis se transformă în bufniță la ora 18:00. Explicația acestuia este că președintele țării nu oferă niciodată informații clare în conferințele de presă.

„Dl Iohannis se transformă în bufnița de la ora 18.00! Aproape în fiecare zi iese în conferințe sau declarații de presă în care nu spune nimic! Cuvinte goale de sens, găunoase și atacuri fără nici un sens la adresa opoziției.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Tăriceanu îl atacă pe Klaus Iohannis făcând referire la ultimele sale declarații. „Ieri chiar a insinuat că vinovată de accidentul Ministrului Bode, al cărui jeep a mers kilometri întregi pe contrasens, ar fi tot opoziția care nu a construit șosele suficient de largi ca să încapă și mașină Ministrului Transporturilor!”, adaugă acesta.

Liderul ALDE îl acuză pe președinte spunând că le oferă oamenilor circ. „Dl Iohannis continuă să regizeze această piesă absurdă în care toată vina este a opoziției. Sperând că perdelele de fum pe care le lansează acoperă incompetența guvernului Orban. Adică, dl Iohannis pune în practică, pas cu pas, strategia „dacă nu le poți da pâine, dă-le circ” sperând ca pensionarii să uite de banii ce le sunt furați din pensii, copiii să uite de alocațiile tăiate și părinții și profesorii să uite că școala începe peste 10 zile și nimeni nu știe cum.”, continuă el.

Pe de altă parte, Călin Popescu Tăriceanu susține că pe cei de la ALDE nu îi poate minți. „Noi, la ALDE, nu ne lăsăm „aburiti” de fumigenele dlui Iohannis și ne vom împotrivi dictaturii iohanniste cu toate puterile noastre!”, încheie șeful ALDE.

Related posts

Președintele Iohannis a explicat cum se va redresa România cu 30 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană în era post-COVID

Constantinescu Gabriel

Klaus Iohannis, după atacul de la Viena: „Condamn cu fermitate aceste acte de teroare”

Andrada Ionescu

Costel Alexe, audiat la DNA în dosarul în care este acuzat de mită

Andrada Ionescu

Starea de urgență. Ce conține decretul emis de președintele Klaus Iohannis

Victor Ponta are câteva întrebări pentru guvern

Alina Angelescu

Klaus Iohannis: Preşedintele României nu poate fi cenzurat politic, indiferent că le place sau nu pesediştilor, am să fac evaluări

Andrada Ionescu

Leave a Comment