Actualitate

Tăriceanu nu este de acord cu decizia de a nu relaxa măsurile

Călin Popescu Tăriceanu nu este de acord cu decizia Guvernului Orban de a nu relaxa măsurile. Liderul ALDE spune că prin deciziile luate, guvernul nu susține deloc industria ospitalității.

“Orban disprețuiește industria ospitalității și îi batjocorește pe reprezentanții ei cu orice ocazie! Guvernul Orban a hotărît, cu de la sine putere, sacrificarea industriei ospitalității și sacrificarea a zeci de mii de locuri de muncă. Acesta este rezultatul amânării redeschiderii restaurantelor, moment ce era așteptat să se întâmple de la 1 iulie. Asta le-a promis Guvernul Orban reprezentanților acestui domeniu, angajatorilor și angajaților, familiilor acestora. Mulți antreprenori și-au pus speranțele în vorbele aruncate în vânt de Guvern și au sperat că Orban și gașca lui se vor ține de cuvânt și își vor putea redeschide afacerile. Pe baza acestor promisiuni au ținut cu dinții de angajații pe care îi aveau, chiar plătindu-i din propriul buzunar.“, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Tăriceanu nu este de acord cu deciziile luate și prezintă cifrele infectărilor cu coronavirus din decursul ultimei săptămâni, raportat la numărul de teste realizate. “Vedeți ceva nou și neașteptat în aceste cifre? Este de mirare că atunci când testezi mai mult o să ai mai multe persoane testate pozitiv? Știe cineva cum și unde testează sau cum dau rezultatele? Știm cu toții cazuri de decese care au fost raportate după 2-3 săptămâni de la momentul în care s-au produs. Probabil că la fel e și cu testările, scot rezultatele din joben pe modelul hocus-pocus.”, explică acesta.

Ironia, arma lui Tăriceanu

Șeful ALDE ironizează conducerea. “Eu cred că băieții ăștia de la guvernare au introdus deja softul de la alegeri în care nu contează cine votează, ci contează doar cine numără. La fel și aici, nu contează ce și pe cine testezi, ci contează cine raportează. Concluzia este una singură: de când a început să bea singur în birou, Ludovic a început să urască restaurantele.”, încheie el.

Related posts

Codul Penal modificat cu privire la lupta împotriva Coronavirusului. Pedepse de până la 15 ani de închisoare

USR nu va vota moțiunea anti-Cîțu

Alina Angelescu

Ludovic Orban l-a ironizat pe Marcel Ciolacu. „Nimic nu-l poate împiedica pe preşedintele PSD să se facă de râs”

Constantinescu Gabriel

Tăriceanu acuză guvernul de crimă cu premeditare

Alina Angelescu

Patru deputați ALDE intră în PNL. Toma Petcu și-a explicat motivele, spunând că totul se trage de la PSD

Constantinescu Gabriel

Alina Gorghiu prezintă rezultatele PNL

Alina Angelescu

Leave a Comment