teodorovici 3

Eugen Teodorovici face pași către conducerea PSD. Senatorul explică ce și-ar dori el de la social-democrați.

„Nu vreau să fiu alături de groparii PSD- ului! Dar vreau să fiu printre aceia care pot să îi redea renumele de partid al marilor proiecte de țară economice și sociale, al personalităților marcante și al adevăraților lideri. Îmi doresc să fiu acolo. Împreună cu oamenii aceia mulți ce încă rezonează puternic cu spiritul social-democrat, dar și cu cei care au nevoie, poate, de o motivație pentru a-și recupera sau dobândi mândria de a fi și de a spune că sunt membri ori susținători ai Partidului Social Democrat!”, spune acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Teodorovici spune că mass-media îi privește pe cei de la PSD drept fiind incapabili de a genera atacuri. „În ciuda multelor lucruri bune făcute de PSD, acest partid nu știe să-și fructifice avantajele de imagine suficient de bine. Mass-media ne cataloghează ca fiind un partid defensiv, incapabil de a genera atacuri (justificate!) către ceilalți competitori politici cu care concurăm la fiecare ciclu electoral.”, continuă el.

Teodorovici, potrivit pentru conducerea PSD?

Acesta spune că deși este un politician nou, vede că lucrurile nu funcționează ca la carte, din cauza conducerii. „Sunt un politician nou, dar nu suficient de naiv încât să nu-mi dau seama în ce situație este acum PSD! Partid în opoziție, cu o imagine destul de avariată și cu leadership ambiguu. Plutim în derivă după coliziunea cu iceberg-ul și nu reușim să ne găsim drumul sau măcar dorința de a mai căuta vreun drum politic. PSD este, poate, în cea mai dificilă situație în care s-a aflat vreodată. Nu pentru că este în opoziție (a mai fost de multe ori!) – nici pentru că nu are vreun scor strălucit (a mai avut situații asemănătoare!) – ci pentru că a pierdut ceva mult mai important: încrederea în propriile forțe și încrederea celor care ne simpatizau și considerau că mai putem însemna ceva vreodată”, declară el.

Senatorul atacă Guvernul Orban.

Eugen Orlando Teodorovici spune că guvernul nu a gestionat bine criza coronavirus. „Evident, PNL a gestionat foarte prost criza medicală și criza economică generată de coronavirus și probabil mai repede decât se așteaptă orice finanțist, efectele economice vor fi drastice la sfarsitul acestui an si in anul care urmează! Șomeri și tăieri de salarii va fi noua politică PNL, iar pentru asta n-au nevoie de un PSD puternic care să îi pună în dificultate. Miza lor este evidentă, și anume dispariția PSD sau măcar lipsa lui de relevanță!”, adaugă acesta.

Senatorul amintește de ce are nevoie PSD. „Trădarea este cheia pentru a netezi drumul PNL și al președintelui Iohannis. Trădarea liderilor PSD. N-ar fi prima dată, dar cu siguranță ar fi ULTIMA! Dragi “lideri” interimari, dacă aceasta este misiunea voastră atunci drumurile noastre se despart aici. Nu vreau să fiu alături de groparii PSD-ului și nici să abandonez încrederea milioanelor de oameni care se bazează pe noi! Pentru toți acești oameni, PSD are nevoie de un congres și de o conducere legitimată prin vot pentru a demara toate acțiunile politice absolut necesare”, încheie el.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *