Actualitate

Teodorovici, reproșuri la adresa lui Ludovic Orban

Eugen Orlando Teodorovici lansează reproșuri la adresa lui Ludovic Orban. Senatorul consideră că premierul nu înțelege Constituția.

„Orban înțelege Constituția, cum înțelege să guverneze: PUȚIN, spre DELOC! Ludovic Orban, în prezent Președintele PNL și Premier prin voința lui Klaus Iohannis și a blatiștior din PSD, a găsit conflict de interese în faptul că Parlamentul va decide data alegerilor, sub argumentul că parlamentarii au interesul să-și prelungească cât mai mult mandatul.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Teodorovici îi aduce aminte lui Ludovic Orban că și el a fost parlamentar. „Ce uită Ludovic Orban. Că a fost și el parlamentar. E drept, puțin timp și a trecut ca gâsca prin apă prin Parlament, dar atunci nu vedea conflicte de interese la tot pasul. Că, așa cum arată și știri pe surse, 11 din cei 16 miniștri ai săi sunt și ei parlamentari. Iar dacă e să vorbim de conflict de interese, păi abia ăsta ar fi conflictul, că și ei ca miniștri ar putea decide data alegerilor pentru parlamentare tot în interesul lor de parlamentari. dar, cel mai important, uită că, potrivit Constituției, Parlamentul este UNICA autoritate legiuitoare a țării și că vânturatul de acuzații de conflict de interese ține doar la talibanii liberali, nicicum la cineva cu o minimă educație politică sau o minimă gândire logică.”, adaugă acesta.

Premierul acuzat că joacă sume impresionante la poker

Senatorul aduce reproșuri la adresa premierului cum că ar fuma țigări scumpe și ar juca sume impresionante la poker. „Deci, Ludovic, uite ce-ți propun: mergi tu la ANI sau DNA să faci plângere tuturor parlamentarilor care vor vota pentru stabilirea datei alegerilor prin lege, așa cum este legal și normal și apoi, după ce lăsăm procurorii și inspectorii de integritate să-și revină din râs, mergem noi și-i rugăm să vadă cum de ai putut să trăiești atâta amar de vreme șomer, să fumezi țigările alea scumpe și să joci sume impresionante la poker … că poate o fi ceva acolo … „, încheie Teodorovici.

Related posts

Teodorovici critică apariția celor de la PNL la noua cale ferată

Alina Angelescu

Orban nu încurajează traseismul politic. Ce s-a întâmplat până acum au fost „accidente”

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu este noul premier desemnat de președintele Iohannis. Marcel Ciolacu spune că PSD nu va vota noul Guvern

Constantinescu Gabriel

Teodorovici crede că programul de relansare economică este un zero

Alina Angelescu

Victor Ponta îl atacă pe Nelu Tătaru

Alina Angelescu

Nu intrăm din nou în carantină și starea de urgență, spune Ludovic Orban

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment