Actualitate

Teodorovici se luptă pentru șefia PSD

Eugen Teodorovici se luptă pentru șefia PSD. Senatorul își dorește mai mult ca orice să ajungă liderul formațiunii social-democrate. El crede că Marcel Ciolacu nu este deloc potrivit pentru această funcție.

„Pentru că NU am fugit niciodată de lupta politică bazată pe forța argumentelor și NU m-am ferit de asumarea răspunderii atunci când a fost nevoie, am ales să-mi asum depunerea candidaturii pentru funcția de președinte al PSD. Ca om politic am înțeles că trebuie să-mi asum responsabilitatea nu doar atunci când am fost ales sau numit într-o funcție publică, ci mai ales atunci când partidul a trecut prin încercări ce au necesitat un sprijin real.„, spune el într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.

Teodorovici spune că este o întâmplare faptul că Ciolacu este acum liderul PSD. „NU pot să accept că pe fondul multiplelor dovezi de prostie, incompetență, hoție și batjocură ale guvernării Orban, PSD-ul aflat sub actuala conducere ilegală nu reușește să acumuleze capital electoral! NU este firesc, din postura de “șef” al celui mai important partid din opoziție, să nu-ți asumi decizia de a depune o moțiune de cenzură pe care o cere întreaga societate. Pe care chiar membrii și susținătorii PSD o cer. Nu este posibil să încerci în continuare să îți prelungești mandatul dobândit ilegal doar cu scopul de a rămâne președinte al PSD”, continuă acesta.

Mai mult, senatorul Teodorovici susține că actuala conducere a PSD dăunează partidului. „Am afirmat de nenumărate ori că actuala “conducere” ilegală a PSD dăunează partidului și viitorului politic al celei mai importante formațiuni politice din România. Pentru toate acestea eu vreau să-mi asum o luptă politică internă pentru a aduce PSD acolo unde îi este locul, pentru a-l scoate pe pista competiției politice și a nu-l ține la standuri până la finalul acesteia.”.

Related posts

Tăriceanu nu are încredere în promisiunile Guvernului

Alina Angelescu

Bănicioiu: Ministerul Sănătății nu are nicio strategie

Alina Angelescu

Coronavirusul amână congresul PSD pentru o dată ulterioară. Partidul a explicat de ce a luat această decizie

Constantinescu Gabriel

Klaus Iohannis anunță: Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii şi vor avea loc pe 6 decembrie

Andrada Ionescu

Ciolacu îl acuză pe Orban că a furat 3 mil euro pentru un spital fantomă

Alina Angelescu

Bădălău îl atacă pe Cîțu

Alina Angelescu

1 comment

Eugen Teodorovici a cerut să fie recunoscut drept lider al PSD 19 august 2020 at 8:21

[…] Eugen Teodorovici a cerut recunoașterea calității sale la tribunal și a explicat pe rețeaua de socializare și a denunțat din nou „conducerea ilegală a PSD”. […]

Reply

Leave a Comment