Traian Băsescu este „Nașul” consideră analistul Cozmin Gușă
Traian Băsescu este „Nașul” consideră analistul Cozmin Gușă

Traian Băsescu este „Nașul” consideră analistul Cozmin Gușă. Băsescu este nașul lui Carol Ferdinand, fiul lui Paul de România, prințul devenit interlop peste noapte după o condamnare la închisoare, și totodată, „Nașul”, în general. Desigur, cu trimitere a filmele clasice cu mafioți.

Cozmin Gușă a publicat pe Facebook două fotografii cu fostul președinte al României, Traian Băsescu, alături de Paul de România și familia lui. Fotografii care ar fi fost de mult uitate, dacă nu ar fi apărut ocazia din prezent, cu Paul de România pe lista urmăriților de pe site-ul Poliției Române, căutat ca să ispășeacă o pedeapsă definitvă cu închisoarea.

Traian Băsescu este „Nașul”. Cozmin Gușă a explicat, în stilul său, fotografiile pe care le-a adus în atenția opiniei publice.

Traian Băsescu, alături de finii săi
Traian Băsescu, alături de finii săi

“NAȘUL – CAPO – PADRINO”, alias BĂSE!

Monica Nistorescu publică niște poze și ne ajută să nu uităm că așa-zisul “Prințul Paul” a fost nășit de către Băse&Family, exact în perioada în care se pregăteau escrocheriile. Azi Paul e fugit, unii (precum Dan Andronic) sunt pedepsiți fără fapte incriminatoare, iar BĂSE-NAȘUL e liber, sprințar și cu banii încasați.

Am auzit însă că Băse va avea totuși un 2021 de coșmar. Ceea ce ar fi totuși în spiritul dreptății …”

Prințul Paul al României a fost dat în urmărire internațională vineri dimineața, după ce joi seară nu a fost găsit în locuinţa sa, de poliţişti, pentru a fi dus la închisoare.

Fotografia lui a fost publicată vineri pe site-ul Poliției Române. Prințul Paul a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni cu executare în dosarul retrocedării ilegale a zeci de hectare din cadrul Fermei Băneasa.

Potrivit unor surse din anchetă, acesta ar fi fugit în Portugalia. În schimb, Remus Truică, condamnat la 7 ani în același dosar, a ajuns joi seară după gratii.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *