Traian Băsescu vrea alianță cu PNL în toată țara, nu numai local
Traian Băsescu vrea alianță cu PNL în toată țara, nu numai local

Traian Băsescu vrea alianță cu PNL în toată țara, nu numai la anumite consilii județene din țară. Fondatorul partidului spune că PMP „nu e pelerină de vreme rea”.

Traian Băsescu vrea alianță cu PNL în toată țara. „Dacă PNL face alianţă cu PMP să o facă de sus până, ori fiecare ne vedem de drumul lui. Înţeleg de la primării până la consilii judeţene, locale, peste tot. PMP nu e pelerină de vreme rea unde le convine. Ori mergem pe principiul pe care îl propune PMP şi în alianţa locală să sprijim primarul PNL sau consiliul judeţean PNL, dar dacă ne spune aici ne interesează, aici nu ne interesează, atunci ne vedem fiecare de drumul lui, că nu suntem pelerină de ploaie. Dacă vor fi corecţi şi nu ne vor face ce au făcut la locale, la Bucureşti, când cu 7 zile înainte de depunerea listelor ne-au anunţat că nu mai e alianţă, deci noi deja avem suspiciuni majore şi o încredere redusă în Ludovic Orban. La prima probă că rămâne acelaşi inconsecvent, ne vedem de drumul nostru”, a declarat Traian Băsescu duminică seara la Digi 24.

Băsescu a mai declarat și cine ar fi cel mai potrivit de la PMP să fie viceprimar, fostul președinte al României răspunzând în glumă: „Cel mai potrivit aş fi eu, dar nu plec de la Bruxelles”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *