Traian Ogâgău și-a pierdut mandatul după ce a fost condamnat prin sentință definitivă. Traian Ogâgău, fostul primar din Sângeorz-Băi, a fost implicat într-un scandal după ce a apărut o înregistrarea în care își umilea fiica în vârstă de 14 ani. Înainte a de a pleca, el l-a lăsat însă pe cumnatul său în funcție.

Prefectul județului Bistrița Năsăud a emis, luni, ordinul prin care mandatul de primar al lui Traian Ogâgău a încetat de drept, „ca urmare a condamnării acestuia prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere și a pierderii unor drepturi electorale”.

Traian Ogâgău a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj pentru că a refuzat să sufle în etilotest și să i se preleveze mostre biologice. El și-a pierdut mandatul o dată, dar alegătorii din Sângeorz-Băi l-au votat tot pe el la alegerile din septembrie 2020. Acum e a doua oară când își pierde mandatul de primar, relatează B1TV.

Consilierii locali au decis ca primar interimar să fie Cătălin Bota, consilier PNL și cumnatul lui Ogâgău. Traian Ogâgău i-a predat eșarfa de primar cumnatului său în aplauze consilierilor.

Traian Ogâgău a stârnit furia opiniei publice după ce a fost filmat în timp ce-și umilea copila de 14 ani. În imagini se vedea cum acesta a pus-o pe fată să stea dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului și să repete că nu va mai fi obraznică.

Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” – a obligat-o Ogâgău pe fata lui să repete după el.

Traian Ogâgău s-a apărat atunci, spunând că nimeni nu are dreptul să-i spună cum să-și educe copiii.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul