Yulia Chernitskaia
Yulia Chernitskaia / Sursă Foto: Facebook

Yulia Chernitskaia, mamă a patru copii, este de acum antrenoare de fitness la un centru din Braşov. Aceasta a devenit cunoscută în România după ce a povestit cum a plâns după ce a primit 200 de lei într-o benzinărie din zona Bran.

Ucraineanca, fostă antrenoare de fitness în orașul Odesa, foarte cunoscută în ţara ei natală, are parte de o altă surpriză plăcută în România. Femeia care are patru copii s-a refugiat în ţara noastră, în speranţa că îi va proteja pe cei mici de ororile războiului.

După ce a primit 200 de lei de la un bărbat de peste 60 de ani, într-o benzinărie din zona Bran, ucraineanca a devenit acum antrenor de fitness la Braşov. După întâmplarea din benzinărie, frumoasa doamnă din Odesa s-a cazat într-un hotel din Bucureşti, dar acum s-a mutat la Braşov.

Momentul petrecut în benzinărie a impresionat o lume întreagă, după ce a fost povestită de Yulia pe Facebook.

„Aceşti bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani, într-o benzinărie, când am ieşit şi mă îndreptam spre maşină, după ce achitasem un plin. El şi-a şters parbrizul şi m-a întrebat în română „Ucraina?”, „Ucraina”, i-am răspuns. Probabil m-a aşteptat când a văzut numărul de Ucraina. Şi-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei şi a spus „Glorie Ucrainei!”. Am început să plâng. Am refuzat să iau banii, mai ales că am văzut că avea o maşină veche. Însă el şi-a deschis iar portofelul şi mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie. Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu ştie că am patru copii care mă aşteaptă. Şi bine că nu i-am spus, că sigur îşi golea portofelul. Am vrut să-l îmbrăţişez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citeşte postarea trebuie să ştie că a ajutat o mamă a patru copii. Am stat în tăcere în maşină, mi-am şters lacrimile şi nu puteam înţelege. Aşa ceva?!”, a scris Yulia Chernitskaya, pe pagina sa de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *