Un medic care a împins o femeie pe hol la spitalul din din Brăila, cercetat
Un medic care a împins o femeie pe hol la spitalul din din Brăila, cercetat

Un medic care a împins o femeie pe hol la spitalul de urgență din Brăila este cercetat penal, iar femeia a fost și ea amendată pentru că nu a purtat mască și a provocat un scandal. Filmări ale incidentului au apărut în mediul online, iar poliția s-a autosesizat, a identificat părțile implicate și a dispus măsuri.

Medicul este cercetat penal pentru purtare abuzivă, iar femeia a primit 2.500 de lei amendă pentru tulburarea liniştii publice și pentru că nu purta mască de protecție, relatează B1TV.

În înregistrare se vedea cum conflictul verbal dintre medic și pacientă s-a transformat într-unul fizic.

Femeia ar fi avut o supărare legată de o operaţie la care a fost supus nepotul ei. Agenții au deschis un dosar de cercetare pe numele medicului, care e specialist în chirurgie plastică.

Femeia a fost amendată cu 2.000 lei pentru tulburarea liniştii publice şi cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecţie.

Medic care a împins o femeie pe hol, cercetat penal. Managerul crede că medicul a fost provocat

Din ce am văzut pe imaginile filmate, îmi este destul de greu să îmi dau seama exact de context. Pot să vă spun doar că, de la început, femeia a avut o atitudine agresivă, fără niciun respect faţă de cadrele medicale.

Doctorul, pe care îl cunosc ca fiind un om foarte calm de obicei, cred că a avut acest comportament, greu de înţeles, din cauza acestei stări de agresivitate continue.

Nu consider că au fost încălcate drepturile pacientului, dar îmi este greu să mă pronunţ având în vedere că eu nu cunosc decât o frântură din acest context mult mai larg”, a declarat Delia Râşnoveanu, managerul Spitalului Judeţean Brăila.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *