Senatorul USR de Sălaj Virgil Bob a lovit un bărbat în timpul unui eveniment privat, incident surprins de camerele de supraveghere din local. Virgil Bob a recunoscut altercația, spunând că a fost provocat și că a reacționat nervos. El și-a cerut scuze și s-a autosuspendat din partid. 

„Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret. Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului. Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid”, a anunțat Senatorul Virgil Bob miercuri, într-o postare pe Facebook.

Potrivit Știri pe surse, care a publicat o înregistrare video de pe camerele de supraveghere din local, bărbatul lovit este inspector bancar. În înregistrare se vede cum un bărbat, presupus a fi Virgil Bob, se ridică de la masă, își pune sacoul și pleacă, lovindu-l în cap pe un alt bărbat rămas la masă cu ceea ce pare a fi un telefon mobil.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj a precizeat miercuri că bărbatul agresat, în vârstă de 50 de ani, a depus marţi plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei. „În fapt, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, sesizează că, la data de 7 octombrie a.c., aflându-se la un eveniment privat organizat la un local din Şilmeu Silvaniei, a purtat unele discuţii în contradictoriu, pe teme politice, cu bărbatul de 52 de ani. La plecare, bărbatul de 52 de ani i-ar fi aplicat o lovitură peste cap cu telefonul mobil pe care îl ţinea în mână. În urma verificărilor întreprinse de poliţişti a reieşit că persoana reclamată este demnitar, respectiv îndeplineşte funcţia de senator în Parlamentul României de la 1 februarie”, se arată în comunicatul IPJ Sălaj, citat de Agerpres.

Având în vederea calitatea persoanei, în conformitate cu dispoziţiile Codului de procedură penală, poliţiştii au întocmit referat cu propunere de declinate a cauzei organului competent – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Cine este Virgil Bob Virgil Bob, 52 de ani, este senator USR de Sălaj, la primul mandat. El a devenit senator la începutul acestui an, după ce fostul senator Cosmin Cristian Viașu a încetat din viață. Activitatea lui politică este modestă, cu zero inițiative legislative și declarații politice, 7 luări de cuvânt în plen (în 308 ședințe) și 535 de voturi electronice (din 1.044 de voturi). Virgil Bob a participat și la concursul X Factor, unde a cântat o melodie compusă de el, „Nu mai beau”, care a fost apreciată de juriu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *