SAGA Festival
SAGA Festival

Un tânăr a murit și alți doi sunt la Terapie Intensivă, după ce au consumat droguri la SAGA Festival. Ei ar fi consumat mai multe substanțe interzise.

Cei trei au intrat în stop cardio-respirator în timpul concertului de ieri seară de pe Arena Națională. Unul dintre ei a murit în ambulanță, a confirmat pentru Libertatea Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

„Au fost, într-adevăr, trei tineri pe care i-am preluat de la festival. Unul, din păcate, cu toate eforturile medicale depuse, a decedat în drum spre Spitalul Pantelimon”, a declarat Alis Grasu pentru Libertatea.

Ceilalți doi tineri sunt internați la Terapie Intensivă, la secția de toxicologie a Spitalului Floreasca, intubați.

SAGA Festival a început vineri pe Arena Națională și ține tot weekendul.

„În prima zi a festivalului, Agenția Națională Antidrog a avut o postare în care i-a îndemnat pe tineri să se distreze fără să consume droguri.Poți să te distrezi și fără să consumi droguri. Dacă totuși ai consumat, nu amesteca mai multe tipuri de substanțe. Nu știi niciodată sigur ce efect pot avea.Dacă te simți neliniștit, nu consuma canabis. Există un risc mare să îți accentueze starea și sigur nu îți va plăcea.Dacă ai consumat ecstasy și dansezi, evită supraîncălzirea. Bea 500 ml de apa la fiecare oră și fă pauze dese în care să te răcorești și să te odihnești!”, a transmis Agenția Națională Antidrog, prezentă la Festivalul SAGA.

Totodată, potrivit Gândul un angajat din stafful auxiliar al SAGA Festival, din zona restaurante, este cercetat penal după ce a fost prins de autorități cu o cantitate de droguri la el. În cele două zile de concerte la Arena Națională, organele de ordine au deschis 77 de dosare de deținere și consum de substanțe ilicite. Noaptea trecută, doi tineri au murit după o supradoză, alți trei fiind intubați în stare gravă la spital în urma consumului de stupefiante.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *