În momentul în care încerci să afli ce planuri ar putea avea Vladimir Putin, te uiți la ce spune, dar și la ceea ce face. Unde se află Vladimir Putin în acest moment? Jurnaliștii unei publicații de investigații militare respectate în întreaga lume publică această informație și oferă un interviu cu privire la locul unde se află liderul de la Kremlin.

„Dacă strategia Kremlinului presupune un atac nuclear – și presupune – nu pot ascunde conducerea armatei ruse după atac. Trebuie să stea ascunși înainte de atac. Sunt absolut convins că (ministrul Apărării, Serghei Șoigu, n.r.) e într-un așa-zis buncăr. Am urmărit traseul avionului cu care călătorește de obicei și vedem frecvent, aproape zilnic, zboruri către Ufa. Știm că în această regiune se află acele buncăre foarte protejate și asta ne duce la concluzia evidentă”, a declarat jurnalistul, citat de Antena 3.

Potrivit acestuia, Vladimir Putin s-ar afla în altă parte, departe de Moscova.

„Vedem zilnic alte zboruri și sunt și mai secretizate. Sunt avioane ale statului și închid sistemele de localizare undeva în apropiere de Surgut. Se pare că ultima parte a zborului e stric secretă și cel mai probabil acolo există un buncăr pentru elite acolo.

Kremlinul a anunțat când va folosi armele nucleare: ”Vom folosi efectiv arme nucleare pentru a elimina amenințarea!”

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că Rusia ar folosi arme nucleare doar atunci când va exista o amenințare la adresa ei și nu ca urmare a războiului desfășurat în Ucraina.

„Orice rezultat al operațiunii (din Ucraina – n.r.), bineînțeles, nu este un motiv pentru utilizarea unei arme nucleare”, a declarat Peskov.

„Avem un concept de securitate care afirmă foarte clar că numai atunci când există o amenințare pentru existența statului, în țara noastră, putem folosi și vom folosi efectiv arme nucleare pentru a elimina amenințarea pentru existența țării noastre”, a mai spus el.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *