Emanuel Ungureanu face o sesizare penală împotriva unor manageri ai spitalelor din Cluj. Deputatul USR este total nemulțumit de autoritățile locale și de faptul că își asumă laudele pentru numărul mic de victime.

“Am depus la DNA o sesizare penală împotriva unor manageri de spitale din Cluj-Napoca. Și-au bătut joc de banii publici și de banii proveniți din donațiile clujenilor. Au cumpărat, în plină panică de Covid 19, echipamente de protecție și măști de proastă calitate fără certificate de conformitate, la preturi exorbitante.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ungureanu le povestește internauților ce s-a întâmplat în Primăria Cluj. “Ieri, într-un festival de ipocrizie, cum rar mi-a fost să văd în viața mea, la primăria Cluj s-a desfășurat un spectacol grețos, ca pe vremea lui Ceaușescu, în care, autoritățile locale și centrale care au lăsat spitalele din Cluj în pielea goală, și-au arogat merite pentru numărul mic de victime ale COVID la Cluj.”, continuă el.

Deputatul USR este de supărat deoarece autoritățile au uitat să aducă în discuție ajutorul primit de la diverse organizații. “Fără nicio rușine, primăria Cluj și alte instituții ale statului român, au omis să vorbească despre ajutorul URIAȘ pe care l-au primit spitalele din Cluj de la grupul civic “Vă ajutăm din Cluj” sau alte organizații umanitare.”, adaugă el.

Emanuel Ungureanu face o sesizare și promite că toți cei care au furat în timpul pandemiei vor fi prinși.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.