Image default
Actualitate

Gabriela Firea pe ultima sută de metri înainte de alegeri

Gabriela Firea este pe ultima sută de metri înainte de alegeri. Deși mandatul primarilor se termină pe 21 iunie, data alegerilor nu a fost încă stabilită. Actualul primar PSD demarează sau grăbește diverse proiecte pentru a-și spăla păcatele. Pe toată perioada mandatului ei, Firea a fost dur criticată de cetățeni. Locuitorii Bucureștiului spun că traficul este o adevărată problemă cu care se confruntă zilnic.

Gabriela Firea a anunțat că grăbește lucrările proiectului “Park&Ride Pantelimon” și ale podului de la Doamna Ghica, toate acestea înainte de alegeri. La câteva zile distanță, edilul capitalei are o nouă informație pentru bucureșteni. “Un proiect blocat 6 ani, relansat de echipa mea, este aproape gata! Se fac ultimele lucrări la Podul Nicolae Grigorescu! Bucurestenii si vizitatorii îl vor putea folosi din această vară. Străpungerea Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, care constă în lărgirea Bulevardului Nicolae Grigorescu la trei benzi pe sens, lărgirea trotuarelor și construirea unui pasaj peste Dâmbovița este aproape gata, iar circulația va fi deschisă curand.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ea le spune celor care o urmăresc și ce urmează sa se întâmple cu acest proiect. “În ceea ce privește continuarea proiectului, până la Șoseaua Vitan Bârzești, studiul de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici și culoarul de exproprieri sunt aprobate. A fost emisă și hotărârea de Guvern prin care Primăria Capitalei preia de la MAPN o suprafata de teren din zona respectivă, iar acum urmează transferul de proprietate.”, adaugă aceasta.

În încheiere Gabriela Firea justifică întârzierea lucrărilor. “Proiectul a fost blocat aproape șase ani din cauza exproprierilor și a studiului de fezabilitate întocmit prost.”, declară Primarul Capitalei.

Related posts

Gabriela Firea vrea demiterea Guvernului prin moțiune de cenzură: #GuvernFaraMilaDeOameni

Constantinescu Gabriel

Vosganian critică declarațiile lui Orban legate de votanții din sectorul 5

Alina Angelescu

Chichirău lansează un nou atac la adresa lui Mihai Chirica

Alina Angelescu

1 comment

Firea face plângere penală împotriva DSP și Ministerul Sănătății 11 iunie 2020 at 10:38

[…] ordin de ministru, pentru activitatea de laborator nu se poate aviza Arena Naţională” a afirmat Gabriela Firea, la România TV, potrivit […]

Reply

Leave a Comment