Image default
Actualitate

Reacții după conferința de presă a lui Nicușor Dan

Reacțiile după conferința de presă a lui Nicușor Dan nu au ezitată să apară. Candidatul USR pentru Primăria Capitalei a susținut o conferință de presă în Prelungirea Ghencea pentru a prezenta bilanțul celor 4 ani de mandat ai Gabrielei Firea. Și Aurelian Bădulescu a participat la aceste declarații. Însă, viceprimarul a fost în contradicție totală cu candidatul la Primăria Municipiului București. Acesta a intervenit la fiecare afirmație făcută de Nicușor Dan, spunând că Dan minte.

În timp ce Nicușor Dan susținea conferința de presă, un  cetățean s-a oprit pentru a semnala problemele din zona Prelungirea Ghencea. Aurelian Bădulescu l-a acuzat pe Nicușor Dan că l-ar fi plătit pe respectivul.

După această conferință de presă, vocile politicienilor au început să se facă auzite. Cristina Prună îl învinovățește pe Aurelian Bădulescu pentru comportamentul său. “La așa viceprimar, nici că poți să ai pretenții de oraș european, democratic, unde contează pluralitatea de idei. Ce am văzut astăzi a fost o scenă de comună primitivă. Țărâna și bălțile cu noroi au asigurat fundalul, iar viceprimarul Capitalei a dat o mostră în fața camerelor de cum a fost condusă această Capitală timp de patru ani de zile. Toate acestea confirmă că zilele PSD la primăria capitalei sunt numărate.“, declară deputata USR pe pagina sa de Facebook.

Și Dan Barna este de aceeași părere cu colega sa de partid. Liderul USR spune că Gabriela Firea nu îl poate opri pe Nicușor Dan în acest fel. “Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit în dimineața asta brutal într-o conferință de presă a candidatului USR la Primăria Capitalei. E un eveniment fără precedent, prin violența și stupiditatea lui. A încercat să îl oprească, dar nu a reușit.”, spune Dan Barna.

 

Related posts

Raportul de control la Primăria Capitalei a fost trimis la DNA, cu 40 de milioane de euro prejudiciu. Reacția Gabrielei Firea

Constantinescu Gabriel

Bucureștenii riscă să rămână fără apă caldă și căldură, Gabriela Firea vorbește despre „pisici negre”

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea crede că desemnarea lui Florin Cîțu grăbește anticipatele. A explicat totul într-un banc

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan are cu 9% mai mult decât Gabriela Firea în ultimul sondaj electoral. Care sunt procentele obținute de cei doi candidați

Constantinescu Gabriel

Controlul la Primăria Capitalei a început. Ministrul Florin Cîțu: „În ultimii zece ani, nimeni n-a mai călcat pe acolo”

Constantinescu Gabriel

Firea oferă o masă caldă oamenilor afectați după pandemie

Alina Angelescu

Leave a Comment