Actualitate

Reacții după conferința de presă a lui Nicușor Dan

Reacțiile după conferința de presă a lui Nicușor Dan nu au ezitată să apară. Candidatul USR pentru Primăria Capitalei a susținut o conferință de presă în Prelungirea Ghencea pentru a prezenta bilanțul celor 4 ani de mandat ai Gabrielei Firea. Și Aurelian Bădulescu a participat la aceste declarații. Însă, viceprimarul a fost în contradicție totală cu candidatul la Primăria Municipiului București. Acesta a intervenit la fiecare afirmație făcută de Nicușor Dan, spunând că Dan minte.

În timp ce Nicușor Dan susținea conferința de presă, un  cetățean s-a oprit pentru a semnala problemele din zona Prelungirea Ghencea. Aurelian Bădulescu l-a acuzat pe Nicușor Dan că l-ar fi plătit pe respectivul.

După această conferință de presă, vocile politicienilor au început să se facă auzite. Cristina Prună îl învinovățește pe Aurelian Bădulescu pentru comportamentul său. „La așa viceprimar, nici că poți să ai pretenții de oraș european, democratic, unde contează pluralitatea de idei. Ce am văzut astăzi a fost o scenă de comună primitivă. Țărâna și bălțile cu noroi au asigurat fundalul, iar viceprimarul Capitalei a dat o mostră în fața camerelor de cum a fost condusă această Capitală timp de patru ani de zile. Toate acestea confirmă că zilele PSD la primăria capitalei sunt numărate.„, declară deputata USR pe pagina sa de Facebook.

Și Dan Barna este de aceeași părere cu colega sa de partid. Liderul USR spune că Gabriela Firea nu îl poate opri pe Nicușor Dan în acest fel. „Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit în dimineața asta brutal într-o conferință de presă a candidatului USR la Primăria Capitalei. E un eveniment fără precedent, prin violența și stupiditatea lui. A încercat să îl oprească, dar nu a reușit.”, spune Dan Barna.

 

Related posts

Ana Birchall o ironizează pe Gabriela Firea

Alina Angelescu

Marcel Ciolacu, suspect de COVID. S-a izolat de urgență, plecând de la sediul PSD

Constantinescu Gabriel

Care sunt candidații alianței USR PLUS PNL pentru Primăria Capitalei

Alina Angelescu

Gabriela Firea: trebuie să învățăm să trăim cu acest virus

Alina Angelescu

Măști electorale cu însemnele Gabrielei Firea vor fi distribuite în școli, acuză Nicușor Dan

Constantinescu Gabriel

Deputații care au făcut scandal în Centrul Vechi, în fruntea listei PSD Vaslui la parlamentare

Andrada Ionescu

Leave a Comment