Veniturile la buget mai mari decât în aceeași lună a anului trecut. Florin Cîțu spune că septembrie este a doua lună consecutivă în care veniturile la buget sunt mai mari decât în aceeași lună a anului trecut.

“Vești foarte bune din economia reală! Septembrie este a doua lună consecutivă în care veniturile la buget SUNT MAI MARI decât în aceeași lună a anului trecut. Am reușit ceea ce parea imposibil- să creștem veniturile la buget in timpul celei mai mari crize din ultima sută de ani.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Finanțelor Publice explică de ce Guvernul PNL a luat cele mai bune decizii. “Am luat cele mai bune masuri până acum, 6% din PIB pachetul de susținere a economiei aprobat de guvernul PNL, iar sectorul privat a răspuns pozitiv. Este evident acum că strategia acestui guvern de a fi un partener onest si transparent pentru sectorul privat a fost optimă.”, adaugă acesta.

Cîțu anunță că după 25 octombrie vor veni cu măsuri care să susțină sectorul privat. “Așa cum am anunțat ieri și după 25 octombrie venim cu masuri care să susțină sectorul privat. Datoriile la buget acumulate în perioada de la începutul stării de urgenta și până la 25 octombrie vor putea fi eșalonate. Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Doar cu un sector privat puternic și sănătos putem să ne asiguram o revenire rapidă a economiei încă din trimestrul III al acestui an.”, încheie ministrul.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul