Victor Ponta anunță alianțe cu PSD la alegerile locale. În ce condiții pot avea candidați comuni
Victor Ponta anunță alianțe cu PSD la alegerile locale. În ce condiții pot avea candidați comuni

Pro România ar putea avea candidați comuni cu PSD la alegerile locale. Nu este o regulă, ci o excepție a explicat liderul formațiunii, Victor Ponta, care a spus că este gata să încheie alianțe la nivel local, dar numai acolo unde situația o impune. Regula generală este însă ca Pro România să aibă proprii candidați la alegerile din vară.

„Avem candidații Pro România, dacă vor fi anumite situații excepționale, putem să avem candidați comuni. Nu candidatul PSD sau al Pro România, că nu facem nimic. Dar în anumite situații, ca excepție, nu exclud deloc să avem alianțe locale. Dar regula va fi de a avea candidații noștri”, a declarat Victor Ponta, potrivit publicației Știri pe Surse.

„Vor fi oameni care n-au candidat niciodată. E un avantaj pe care îl ai atunci când faci un partid nou”, a explicat Ponta profilul candidatului Pro România.

După ce a vorbit de candidați comuni Pro România cu PSD, Victor Ponta a făcut și o analiză a bătăliei electorale pentru București, la acest moment. Surprinzător, l-a numit pe Vlad Voiculescu „candidatul manciurian”.

„În acest moment de stânga sunt PSD și Pro România. Pe partea dreaptă, cu siguranță că dacă ar avea un candidat unic, ar fi principalul favorit, însă nu cred că sunt în stare. Nicușor Dan e singurul candidat care are o activitate veche în București, se pricepe la chestia asta, dar n-are susținere politică. Vlad Voiculescu este candidatul manciurian, milioanele de euro investite de domnul Cioloș în el… n-au nicio legătură cu România și cu Bucureștiul. Vlad Voiculescu vrea doar să fie șeful peste cele 19 spitale din București ca să aibă acces la buget. Iar PNL n-are candidat deloc, e cel mai mare partid și n-are candidat. Să nu se plângă dacă iau iarăși bătaie, că e vina lor”, a spus Liderul Pro România.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *