Victor Ponta continuă

Victor Ponta continuă atacul la adresa Guvernului Orban. Fostul premier acuză Executivul că a contribuit decisiv la creşterea numărului de infectări prin organizarea alegerilor locale: „Campania și Alegerile Locale ne-au dus de la 1.000 de cazuri / zi la 4.000 cazuri! Și facem Alegeri Parlamentare!”, afirmă Victor Ponta într-o postare pe Facebook.

În continuare, Ponta compară pandemia de coronavirus cu tragedia de la Colectiv, principalul motiv pentru care acesta a demisionat din fruntea Executivului.

„În fiecare zi avem mai multe victime de Covid 19 decât cele de la tragedia ‘Colectiv’ – și acum trebuie să păstrăm (nu să schimbăm) Guvernul ‘Orban’! În 2020, Guvernul Orban a împrumutat de 2 ori mai mulți bani decât Guvernul ‘Ponta’ în 2012-2015!!!”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Victor Ponta continuă atacul la adresa Guvernului și reamintește de perioada în care s-a aflat la guvernare, subliniind că atunci au fost mărite salariile, pensiile și alocațiile.

„Atunci am mărit salariile, pensiile și alocațiile – și am scăzut TVA și CAS – acum doar se vând activele Companiilor de Stat! PNL distruge România – USR , PMP și UDMR îi sprijină – PSD îi lasă în pace/ doar PRO România luptă în continuare!Mai avem o șansă în acest an – o singură șansă să oprim drumul spre prăpastie! Dacă nu o facem acum – până în 2024 va mai exista România?”, mai afirmă Victor Ponta.

Leave a comment

Lasă un răspuns