Victor Ponta, atac dur la adresa lui Traian Băsescu după condamnarea Ioanei Băsescu: „Cel care nu-şi apără copiii este un sub-om”

Victor Ponta spune că este dispus să-i ajute „cu plăcere” pe cei de la PSD în guvernarea care urmează și s-a arătat inclusiv dispus să se întoarcă în PSD și pentru fuziunea formațiunii pe care o conduce cu PSD. Invitat la Digi24, fostul premier spune că s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu la invitația acestuia.

„Domnul Ciolacu m-a invitat, nu mă duc neinvitat nicăieri. Eu, cât am fost liderul PSD m-am sfătuit cu foștii lideri. Fiecare are o anumită experiență. Domnul Ciolacu m-a invitat, m-a întrebat. Dincolo de asta nu am discutat altceva și nici nu s-a pus problema”, spune Victor Ponta la Digi 24.

Dacă au nevoie, îi ajut cu plăcere. Dacă nu au nevoie, nu îi deranjez. (…)Nu. Niciodată. Eu cred și mă aștept…. Eu și colegii mei din Pro România am fost excluși din PSD pentru că n-am votat moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. Acum, când Sorin Grindeanu va fi ministru, poate chiar vicepremier, m-aștept să anuleze acea decizie. Pentru mine ar conta moral acest lucru”, spune Victor Ponta.

„Dacă vor și ei… Dacă vor și ei, o să discutăm. N-am discutat de niciuna dintre variante pentru că trebuie să vrea. Din partea Pro România există…”, mai spune Victor Ponta.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a mai declarat, luni, la Digi24, că se așteaptă ca PSD să anuleze decizia de excludere din partid luată pe vremea când partidul era condus de Liviu Dragnea. ”Eu am fost exclus din PSD pentru că n-am votat moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. Acum cu Sorin Grindeanu ministru mă aștept să anuleze acea decizie”, a declarat liderul Pro România.  Ponta a fost exclus din partid în iunie 2017.

Victor Ponta a fost co-președinte al USL, alături de Crin Antonescu, în 2012, când a fost desemnat premier de către președintele de atunci Traian Băsescu, pe care alianța a încercat să-l demită, fără succes. A pierdut alegerile prezidențiale din 2014, în fața lui Klaus Iohannis. Și-a dat demisia din funcția de premier după tragedia Colectiv (2016), iar ulterior a fost dat afară din PSD și a fondat Pro România.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *