Victoraș Micula nu va fi arestat, potrivit deciziei Tribunalului Bihor. Micula Jr. a fost trimis în judecată sub acuzația că ar fi accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne iar procurorii au cerut arestarea preventivă a fiului industriașului. Magistrații au respins pentru moment solicitarea.

Victoraș Micula a fost trimis în judecată pentru uzurpare de calități oficiale, după ce a participat ilegal la mai multe acțiuni ale Poliției.

Controversatul Victoraș Micula, fiul cunoscutului om de afaceri Viorel Micula, este urmărit penal în mai multe dosare. Micula Jr. a fost trimis în judecată sub acuzația că ar fi accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne și ar fi participat la o percheziție îmbrăcat în haine de polițist. În același dosar au fost trimiși în fața instanței și patru subofițeri de la Poliția Municipiului Oradea, între care unul e pensionar.

Micula a fost trimis în judecată pentru uzurpare de calități oficiale. Surse judiciare au precizat că procurorii au solicitat arestarea preventivă a juniorului pentru că acesta nu s-a prezentat la audieri și sfidează organele de anchetă, relatează B1TV.

Totuşi, Tribunalul din Bihor a respins propunerea de arestare preventivă a lui Micula. Decizia tribunalului poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Pe lângă acest dosar, Victoraș Micula ar mai fi suspect într-un dosar cu arme şi chiar pentru că şi-ar fi înscenat un accident pentru a obţine o maşină nouă de la firma de leasing.

Însă, în urmă cu mai multe săptămâni, tânărul în vârstă de 25 de ani, care s-ar fi autoporeclit ”Pablo de Bihor”, făcând referire la celebrul traficant de droguri Pablo Escobar, ar fi fugit din ţară pentru a scăpa de pușcărie. În acest moment, el s-ar afla în Suedia, întrucât deține cetățenie suedeză.

Darius Vâlcov rămâne fără diploma de doctorat. Ce a decis Tribunalul București

Isprăvile lui Victoraș Micula

 

De-a lungul timpului, Victoraș Micula s-a făcut remarcat în spațiul public prin mai multe ieșiri cel puțin discutabile.

În urmă cu un an, acesta s-a filmat în timp ce făcea drifturi pe străzile din Oradea sau spăla cu șampanie de sute de euro roțile Lamborghini-ului pe care îl deține.

„Am avut o curiozitate: care dintre cele două şampanii (Moet Chandon şi Cristal) spală mai bine roţile de la Lamboghini!”, a spus el.

În urmă cu șase ani, Victoraș Micula mergea în club cu elicopterul și cobora dintr-un Ferrari în fața liceului în care urma să susțină proba de Limba și literatura română la Bacalaureat. Declara atunci maliţios că a tocit ”Baltagul”. A picat examenul de final al liceului, iar la sesiunea de toamnă a fost prins copiind.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *