VIDEO. Cum se apără Putin de țânțari. Noi speculații pe seama sănătății liderului de la Kremlin
VIDEO. Cum se apără Putin de țânțari. Noi speculații pe seama sănătății liderului de la Kremlin

Sănătatea lui Vladimir Putin a fost pusă din nou sub semnul întrebării după ce au apărut noi imagini cu președintele rus aparent incapabil să-și folosească brațul drept.

S-a întâmplat la un eveniment în care liderul Rusiei a acuzat Statele Unite că sunt cea mai mare amenințare a Moscovei.

Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani, a vizitat un muzeu militar, în cadrul unui weekend de festivități care au marcat Ziua Marinei Ruse, sărbătorită tradițional în ultima duminică din luna iulie, potrivit Daily Mail.

Șeful Kremlinului a fost surprins vorbind cu Ksenia, fiica ministrului apărării, Serghei Șoigu, când țânțarii au început să-l deranjeze, pe partea dreaptă a feței.

Cu o mișcare anormală, Putin și-a ridicat brațul stâng în încercarea de a goni zburătoarele din apropierea sa, în timp ce brațul drept i-a rămas inert lângă corp.

Anatoli Ciubais, unul dintre consilierii lui Vladimir Putin care demisionase în martie din cauza războiului declanșat de acesta în Ucraina, se află la terapie intensivă într-un spital din Europa, unde este tratat pentru o rară boală autoimună care îi atacă sistemul nervos, au declarat pentru Reuters două surse apropiate, dorind să-și păstreze anonimatul.

”Nu cred că este vorba despre otravă”, a spus una dintre sursele citate de Reuters, sub protecția anonimatului.

Anatoli Ciubais, unul dintre consilierii președintelui Vladimir Putin și reprezentantul special al Rusiei pentru climă, și-a dat demisia în martie, la scurt timp după ce Putin a declanșat așa-zisa ”operațiune militară specială” din Ucraina. El a părăsit imediat Rusia din cauza opoziției față de războiul din Ucraina.

Fost vicepremier al Rusiei, a fost unul dintre puținii reformatori din anii 1990 care a rămas în cabinetul lui Vladimir Putin și a menținut relații apropiate cu oficiali din Occident.

Putin l-a numit pe Ciubais în posturi de conducere al mai multor companii de stat importante din Rusia iar anul trecut l-a numit reprezentant special pentru climă și dezvoltare durabilă.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *