Vlad Popescu Piedone
Vlad Popescu Piedone a câștigat 48% din voturile cetățenilor din sectorul 5 după primele rezultate ale exit pollului de duminică.

Aflat la distanță semnificativă înaintea lui Adrian Vigheciu, candidatul PSD-PNL, Piedone junior sărbătorește cu declarații bombastice. La sectorul 5, bătălia s-a dat, în principal, între Adrian Vigheciu, susținut de Alianța Electorală PSD-PNL, Vlad Popescu Piedone, fiul actualului primar, susținut de PULS, Paul Dimitriu, susținut de Alianța Dreapta Unită și independentul Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5 între 2000 și 2015.

Oameni buni, vă mulțumesc pentru încredere! “Piedone” este o marcă populară creată de oameni, crescută de oameni, protejată de oameni, strict pentru oameni! “Piedone” nu a fost și nu va fi niciodată în slujba intereselor politice! “Piedone” a fost, este și va fi umbrela și portavocea oamenilor buni, păcăliți de politicieni! “Piedone” înseamnă muncă pentru cetățean, respect pentru comunitate! Pot veni o sută de campanii electorale mizerabile și mincinoase ca aceasta!

Pot arunca sute de minciuni și de neadevăruri în Piedone! Degeaba! “Piedone” nu trădează, “Piedone” nu cade! Astăzi, oamenii buni AU DECIS că povestea PIEDONE trebuie să meargă mai departe și să continue să facă imposibilul posibil! Lumina rămâne aprinsă! Umbrele… rămân mereu umbre! Cu respect și cu recunoștință, Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5”, a scris Vlad Popescu Piedone pe Facebook.

Vreau să mulțumesc tuturor locuitorilor din Sectorul 5 că au avut încredere în mine, vreau să îi mulțumesc tatălui meu care m-a învățat de mic să fac lucruri”, a declarat Vlad Popescu Piedone.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *