120190853 211510263739153 6793052628421398546 n 1

Vlad Voiculescu a explicat, într-un interviu electoral pentru tabloidul Libertatea, că decizia lui Nicușor Dan de a îi susține pe liberali nu l-a surprins.

„Nu e o surpriză pentru mine decizia lui Nicușor Dan. (…) Cred că pot să înțeleg decizia dumnealui și nu m-a surprins. Am discutat cu el acum o săptămână despre decizia de a fi în campanie alături de PNL în fiecare zi”, a spus viceprimarul propus al Capitalei, Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu despre decizia lui Nicușor Dan de a susține PNL

Fostul ministru al sănătății a adăugat că a observat apropierea lui Nicușor Dan de premierul Ludovic Orban și că, cel mai probabil, alegerea de a susține PNL la parlamentare este „o promisiune sau o obligație pe care și-a asumat-o”.

„Este probabil o promisiune sau o obligație pe care și-a asumat-o. Suntem persoane diferite, dar respect alegerea dânsului. Cred că pot înțelege de ce a făcut asta. Poate s-a simțit mai apropiat de acest partid. Nu cred că s-a simțit trădat de USR-PLUS. Dacă a fost o lipsă de loialitate în ultimii ani, eu nu cunosc. Iar în CGMB nu se poate pune problema de așa ceva”, a declarat Vlad Voiculescu pentru Libertatea.

Nicușor Dan, edilul Capitalei, a declarat miercuri că opţiunea sa la alegerile parlamentare este PNL, susținând că e cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment.

„Consider obligatoriu să trimitem PSD în opoziţie după tot răul pe care l-a făcut şi României şi Bucureştiului şi pentru asta trebuie să ieşim duminică în număr mare la vot. Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL. Consider că un Guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. (…) Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider cu toată onestitatea că PNL este varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale”, a spus Nicuşor Dan la sediul de campanie al PNL Bucureşti”, a declarat Nicușor Dan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *