Volodimir Zelenski vrea petrolul din Rusia pus pe lista sancțiunilor
Volodimir Zelenski vrea petrolul din Rusia pus pe lista sancțiunilor

Volodimir Zelenski vrea petrolul din Rusia pus pe lista sancțiunilor, astfel că al șaselea set de sancțiuni occidentale impuse Rusiei să includă și exporturile de petrol.

În mesajul lui de la miezul nopții, Zelenski a spus că sunt tot mai multe mărturii și dovezi despre crimele comise de armata rusă, relatează Digi24.

Nu toți violatorii în serie au atins nivelul de brutalitate al soldaților ruși”, a spus președintele ucrainean. Pe de altă parte, el a luat în râs progresul cu care se laudă Rusia în invadarea Ucrainei.

Vă amintiți cum Rusia s-a lăudat că va pune mâna pe Kiev în 48 de ore? În schimb, Ucraina respinge inamicul de 48 de zile.

În 48 de ore, care s-au întins pe 48 de zile, armata rusă a atins un nivel de pierderi ireparabile mai mare decât Uniunea Sovietică în 10 ani de război din Afganistan, mai mare decât cel a Rusiei în cele două războaie din Cecenia.

Privim cu mare atenție rapoartele despre folosirea unui proiectil cu o substanță otrăvitoare la Mariupol împotriva apărătorilor orașului. Nu este încă posibil să tragem concluzii sută la sută despre ce fel de substanță a fost folosită. Evident, este imposibil să se efectueze o investigație completă și o analiză completă într-un oraș asediat.

Al șaselea pachet de sancțiuni ale UE împotriva Rusiei trebuie să includă petrolul. Nu mai multiplicați pachete de sancțiuni insuficient de puternice. În orice caz, va trebui să recunoașteți că numai abandonarea de către Europa a resurselor energetice rusești și restricționarea completă a sistemului bancar rusesc pot fi argumente pentru ca Rusia să caute pacea” a transmis președintele Ucrainei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *