politia de frontiera

La câteva luni de la trimiterea în judecată într-un caz de fraudă cu fonduri europene, un afacerist din Argeș a fost ales ca furnizor de Poliția de Frontieră într-o afacere de aproape 25 de milioane de lei.

Poliția de Frontieră Mehedinți ignoră acuzațiile penale și acordă contract firmei Modvest Construct

Poliția de Frontieră din Mehedinți a decis câștigătorii licitației de 25 de milioane de lei pentru reabilitarea tehnică a unor clădiri ale instituției. Printre firmele din asocierea câștigătoare se regăsește și Modvest Construct, o companie al cărei patron tocmai ce a fost trimis în judecată de procurori în luna iulie a acestui an.

Gheorghe June este acuzat de procurorii anticorupție că a depus la un dosar legat de reabilitarea Palatului Administrativ din Pitești o expertiză tehnică semnată de un inginer mort. Descoperirea a fost făcută de consilierii președintelui de la Consiliul Județean din Argeș care, înainte să se angajeze acolo lucraseră chiar la DNA. Serviciul de protecție al Ministerului de Interne nu a fost așa de vigilent în acest caz.

Singura ofertă validă pentru reabilitarea clădirilor, câștigată de o firmă cu un patron acuzat

Asocierea din care face parte patronul trimis în judecată a câștigat contractul fără concurență. În total, Poliția de Frontieră a primit cinci oferte pentru această lucrare. Două au fost declarate neconforme, iar alte două au fost declarata inadmisibile. Firmele câștigătoare au la dispoziție un an și jumătate să execute lucrarea.

image 14

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *