Bugetari de lux beneficiază de condiții speciale! Află prețul răsfățului la Hidroelectrica

Angajații companiilor de stat beneficiază de salarii mai mari, bonuri de vacanță mai multe zile libere și au parte de o serie lungă de beneficii. O companie importantă din sectorul energetic face asigurări medicale pentru angajații care oricum sunt asigurați de către sistemul de sănătate al statului Român.

Afacerea scoate din bugetul companiei 3,3 milioane de euro fără TVA, iar acești bani o să scumpească costul de producție al energiei electrice.

Hidroelectrica nu se uită la bani atunci când organizează licitațiile. La procedura pentru asigurările voluntare de sănătate prețul plătit contează numai în proporție de 20 de procente. Practic, un ofertant foarte scump poate să câștige licitația în cazul în care declară că oferă timpi de așteptare mai mici sau dacă acoperă decontări pentru unele boli grave.

Hidroelectrica plăteste dublă asigurare pentru angajații săi

Anunțul de participare la procedură relevă și numărul total de angajați ai Hidroelectrica. Compania care anul trecut s-a listat la bursă are în prezent 3482 de angajați. Ei sunt deja asigurați în sistemul de stat, iar compania plătește deja contribuții importante pentru ca aceștia să aibă acces în spitalele publice.

Practic, Hidroelectrica plătise și alte 3,3 milioane de lei pentru ca angajații săi să poată să fie tratați și în spitalele private. Companiile care au dorit să participe la licitație trebuiau să aibă parteneriate cu astfel de clinici doar din orașele în care există sucursale ale Hidroelectrica.

Ofertele pentru această procedură trebuiau să fie depuse în vara anului 2023, respectiv până pe 16 august, iar câștigătorul trebuia să fie anunțat cel mai târziu până în luna decembrie 2023.

La momentul actual, Hidroelectrica se află în top când vine vorba despre producția de energie electrică. 

Licitații la Hidroelectrica: Valoarea Contează doar 20%, Restul este Misticism Medical

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *