Bogdan Șovar, martorul cheie din dosarul cu „diamante” al primarului Dan Tudorache trece prin momente grele. A intrat în conflict cu unul dintre liderii lumii interlope din București. Poliția a intervenit după o vărsare de sânge.

Bogdan Șovar a făcut înregistrări pentru DNA

Bogdan Șovar este patronul Tiger Security, una dintre cele mai mari firme de pază din România. El are contracte atât cu mari corporații cât și cu instituții publice. Acest din urmă aspect l-a făcut să apară ca principal martor-denunțător în ultimul dosar al primarului Dan Tudorache.

Bogdan Șovar a purtat atunci tehnică de înregistrare de la DNA și a promis unui alt om de afaceri foloase necuvenite. Deși Tudorache nu apare pe înregistrările patronului de la firma procurorii îl cercetează și pe el.

I-a băgat cuțitul în cap

În week-end, fiul lui Șovar a fost victima unui atac sângeros în urma căruia a ajuns la spital. Atacul nu are legătură cu delațiunile tatălui. El este legat de anturajul nepotrivit pe care băiatul lui Bogdan Șovar îl are.

Fiul patronului de la Tiger Security a fost tăiat cu cuțitul în zona capului de o altă beizadea la un chef. Alberto Șovar a fost tăiat de fiul lui Robert Nica, liderul Clanului Sportivilor din București.

Cei doi s-au certat la o petrecere și, potrivit Gândul, băiatul interlopului l-a lovit cu cuțitul în zona capului pe fiul lui Bogdan Șovar, martorul DNA.

„La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Bușteni au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 21 de ani despre faptul că în timp ce se afla într-o locuință din stațiune, ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător în zona capului de către un prieten” se arată în comunicatul sec al Poliției care nu dă numele băiatului lui Bogdan Șovar sau cel al fiului lui Robert Nica.

Robert Nica

Robert Nica – șeful „Sportivilor”

Robert Nica este unul dintre fondatorul grupării intelope cunoscută sub numele de „Clanul Sportivilor”. În urmă cu mai mulți ani străzile din București au fost udate cu sânge în ceea ce presa a numit „Războiul Clanurilor”. Atunci Nica și oamenii săi își disputau supremația cu gruparea condusă de Sile și Nuțu Cămătaru.

Într-un final, Nica a fost condamnat la patru ani de închisare, iar după eliberare s-a apucat de afaceri imobiliare. Fiul său, implicat în scandalul din week-end cu băiatul lui Bogdan Șovar are 17 ani.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *