Consiliul Superior al Magistraturii reia licitația pentru achiziționarea unui sistem IT pentru evaluare și asistență psihologică la nivelul sistemului judiciar. Prin implentarea sistemului informatic se va contruibui la îmbunătățirea sistemelor de recrutarea a judecătorilor și procurorilor prin realizarea unui sistem de asistență și evaluare psihologică a acestora pe întreg parcursul evoluției profesionale, inclusiv sub aspectul accesului în funcții de conducere, în scopul final al creșterii calității actului de justiție și îmbunătățirii performanței profesionale a sistemului judiciar. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 2,5 milioane de euro.

Sistemul IT va conduce la perfecționarea sistemelor de evaluare a judecătorilor și a procurorilor, la modernizarea procedurilor de evaluare prin implementarea unei soluții informatice integrate și la optimizarea mecanismului de asistență psihologică a judecătorilor și procurorilor. Sistemul informatic integrat pentru evaluare și asistență psihologică va fi dezvoltat și implementat astfel încât să poată asigura utilizarea de către minim 10.000 de utilizatori. Serverele ce vor găzdui aplicațiile din cadrul proiectului vor fi instalate în camera serverelor existentă la subsolul sediului Consiliului Superior al Magistraturii.

Serviciile și produsele achiziționate pentru dezvoltarea sistemului informatic vor cuprinde:

  • Prestarea serviciilor IT ce constau în totalitatea serviciilor pentru implementarea sistemului, precum și pentru garanția și suportul acestuia.
  • Furnizarea licențelor de utilizare perpetuă pentru software.
  • Furnizarea de echipamente necesare sistemului.
  • Prestarea de servicii de informare pentru psihologii angajați în sistemul judiciar și formatorii din cadrul INM și pentru administratorii IT.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *