Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă era o avocată necunoscută în urmă cu un an. Azi a devenit senatorul care face toate știrile în noul Parlament. Află care este secretul ascuns de femeia modestă pe care alegerile din 2020 au propulsat-o în politica mare.

Șoșoacă este numele din ultima căsătorie

Diana Ivanovici Șoșoacă a fost aleasă senator din partea AUR. Ea a intrat în atenția presei din cauza stilului conflictual. Cunoscută pentru protestele împotriva purtării măștii de protecție, Diana Șoșoacă a contestat în instanță interdicțiile dictate de autorități.

„A fost măritată de 3 ori până acum, deoarece nu suportă relația decât în prezența iubirii sincere” dezvăluia zilele trecute Cozmin Gușă într-o postare pe Facebook. Ea este căsătorită cu Dumitru Silvestru Șoșoacă. Bărbatul apare în declarația de avere depusă de senatoare. El este „șef de tură” la firma Varabev SRL.

Oltchim vrea ca Șoșoacă să răspundă patrimonial

Dumitru Silvestru Șoșoacă nu a fost tot timpul angajat la SRL-ul trecut cu majuscule în declarația soției sale. El a fost angajat la Oltchim și în aprilie 2019, combinatul a deschis proces împotriva sa. Era cu un an înainte ca pandemia să răvășească viețile tuturor și să o propulseze pe Diana Șoșoacă pe culmile politicii.

Dosarul nr. 1090/90/2019 a  fost înregistrat la Tribunalul Vâlcea și Dumitru Silvestru Șoșoacă are calitatea de pârât. El este reprezentat chiar de soția sa, Diana Șoșoacă, în fața magistraților. Obiectul dosarului este răspunderea patrimonială.

Dumitru Șoșoacă

A luat primă și bani de concediu în mod necuvenit

Combinatul Oltchim și cei doi administratori judiciari încearcă să recupereze de la soțul senatoarei banii pe care acesta i-a încasat necuvenit de la societate. Aceștia îi cer lui Dumitru Șoșoacă să returneze contravaloarea concediului de odihnă şi a primei de vacanță încasate necuvenit.

Primul termen al procesului a fost în Septembrie 2019, la cinci luni de la înscrierea dosarului. Următorul termen este pe 18 ianuarie 2021. Probabil că Diana Șoșoacă va preda dosarul unui alt avocat.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *