Băsescu Geoană Voiculescu
Anchete

Lovitură dură pentru „bijuteria” lui Cioloș. Ce femeie face legătura între Mircea Geoană, Traian Băsescu și Vlad Voiculescu

Lovitură de imagine pentru Vlad Voiculescu. În poveste apare Mircea Geoană și Traian Băsescu dar și piscina lui Sorin Ovidiu Vîntu. Melania Medeleanu este unul dintre personajele nominalizate în „Spovedania lui Rizea”. Ea este protagonista unei întâmplări care a fost analizată de presă, de public și care a decis câștigătorul alegerilor prezidențiale. Pentru Melania Medeleanu ipostaza nu este tocmai bună.

Poveștile urmăritului Rizea

Cristian Rizea a fost parlamentar și a fost condamnat de judecători la 5 ani de închisoare pentru trafic de influență și spălare de bani. În prezent Rizea se ascunde în Republica Moldova. El a publicat în format electronic o carte de „dezvăluiri”.

În mare parte unele dintre poveștile lui Rizea sunt fragmente care se pot regăsi în presă și nu dezvăluie mare lucru despre afacerile și politica din București. Una dintre țintele predilecte ale deputatului fugar este Mircea Geoană, șef al PSD în perioada în care Rizea era pe cai mari.

Melania îl aștepta pe Mircea Geoană în piscină la Vîntu

Cea mai importantă „dezvăluire” a lui Rizea se referă la episodul vizitei lui Mircea Geoană la Sorin Ovidiu Vîntu. Vizita a fost speculată de contracandidatul lui Geoană, Traian Băsescu. Multă lume consideră că acesta a fost momentul în care Geoană a pierdut alegerile.

Melania Medeleanu Geoană

„Vă voi mărturisi acum ceea ce nu s-a spus niciodată : în seara aceea de dinaintea dezbaterii finale în piscina vilei de pe strada Paris îl aștepta nimeni altcineva decât feblețea lui de atunci Melania Medeleanu, una dintre prezentatoarele postului Realitatea TV patronat de S.O.V.” spune Cristian Rizea.

El adaugă faptul că Vîntu o chemase pe Melania acolo pentru că știa „dorința lui Geoană”. Rizea sugerează că S.O.V. a lăsat informația să ajungă și la Băsescu jucând la două capete. „Zâmbetul lui Băsescu l-a făcut pe Geoană să înțeleagă că acesta știa exact ce se întâmplase acolo” povestește Rizea.

Melania și Aspen – constantele din viața lui Vlad Voiculescu și Mircea Geoană

Mircea Geoană este președintele fondator al Institutului Aspen, un ONG declarat apolitic. Misiunea asumată este promovarea unui dialog informat și critic pe diverse teme de interes pentru societatea românească.

Vlad Voiculescu este bursier al acestui ONG din 2012. Unchiul său, controversatul Nic Voiculescu este și el membru al acestui organism. Melania Medeleanu a fost prezentă în viața institutului înaintea lui Vlad Voiculescu. Ea apare în fotografii și în postări din 2011. De altfel, Melania Medeleanu apare alături de Mircea Geoană și în alte fotografii în afara celor cu legături cu Institutul Aspen.

Relația ciudată a lui Vlad și Melania

Între Vlad Voiculescu și Melania Medeleanu a existat o relație de concubinaj. În 2011, Melania apărea în fotografii alături de Mircea Geoană. În 2012, Institutul Aspen o promova intens pe prezentatoarea TV, iar Vlad Voiculescu devenea bursier al ONG-ului. În 2014, Medeleanu vorbea pentru prima dată despre Vlad Voiculescu.

Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu

„Nu-i o persoană publică. Lucrează în­tr-o bancă. Cei mai mulţi dintre oamenii care-l cunosc l-ar descrie ca pe un înger. Din zece oameni care-l descriu, probabil şase folosesc termenul înger în ceea ce-l priveşte. Este un om fabulos, care se gândeşte la alţii aproape în fiecare secundă a vieţii lui. Dacă îl vezi cu o foaie şi cu un pix în mână, probabil construieşte un proiect pentru cineva. În preajma lui Vlad este foarte greu să fii altfel decât altruist”. spunea atunci Medeleanu pentru OK Magazine.

În 2019 ea a dat naștere unui băiețel dar a fost foarte neclară în declarațiile cu privire la tatăl acestuia. Ea a admis că nu mai formează un cuplu cu Vlad Voiculescu.

Fina lui Traian Băsescu

Ca și cum nu ar fi de ajuns, Melania Medeleanu mai are o „poveste”. Ea a fost căsătorită cu solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu. Nunta a avut loc în 2002, iar Traian Băsescu a fost nașul de cununie al celor doi. Practic, dacă afirmațiile lui Cristian Rizea sunt adevărate, Mircea Geoană s-a dus la Sorin Ovidiu Vîntu pentru a face baie în piscină cu fina lui Traian Băsescu, contracandidatul său.

Melania Medeleanu Traian Băsescu

Related posts

Traian Băsescu prevestește epidemie de coronavirus: „Să ferească Dumnezeu să avem câteva sute de cazuri pe zi”

Gabriela Firea conduce în topul încrederii bucureștenilor. Cât a obținut într-un sondaj CURS

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan în impas în negocierile pentru desemnarea candidatului la USR-Plus la Primăria Capitalei

Constantinescu Gabriel

Alegerile locale și parlamentare ar putea avea loc în octombrie, crede Traian Băsescu. Orban este mai optimist

Constantinescu Gabriel

Traian Băsescu avertizează: „trebuie să ne pregătim de autodistrugere”. La ce s-a referit fostul președinte al României

Constantinescu Gabriel

Traian Băsescu, despre numirile controversate de procurori: Klaus Iohannis și-a asumat întreaga responsabilitate. Fostul președinte al României a recunoscut că a făcut un troc politic pentru un procuror

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment