Paul Stănescu își perie șeful: "Marcel Ciolacu are un IQ foarte ridicat”
Paul Stănescu își perie șeful: "Marcel Ciolacu are un IQ foarte ridicat”

Paul Stănescu, secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), i-a adus din nou elogii premierului și liderului de partid, Marcel Ciolacu, subliniind capacitățile intelectuale ale acestuia.

La doar câteva zile după ce a afirmat că Ciolacu „are o inteligență peste medie”, Stănescu a revenit cu o evaluare și mai entuziastă. Întrebat despre afirmațiile sale anterioare, secretarul general al PSD a clarificat, într-o declarație preluată de B1TV: „Marcel Ciolacu are un IQ foarte ridicat. Nu i l-am măsurat eu, că nu mă pricep, dar are. Și experiență politică foarte multă.”

Stănescu a ținut să precizeze că aprecierea sa se referă la media generală, nu doar la cea din cadrul partidului: „La media în general, la media umană, că nu fac eu medie PSD.”

Aceste declarații vin în contextul în care, pe 5 august, Paul Stănescu a arătat potențialul lui Ciolacu pentru funcția prezidențială: „Ciolacu stă cel mai bine în toate sondajele și nu depinde doar de dânsul să decidă, dar eu cred că el are toate șansele să fie președinte și are și calități care să-l poată propulsa să obțină funcția.”

Mai mult, secretarul general al PSD a subliniat și calitățile umane ale premierului: „Ciolacu e structurat ca un om bun. Pe Ciolacu niciodată nu l-am văzut tentat să facă rău cuiva și cred că va fi cred un președinte care va uni toți românii.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *