ciucu

Ciprian Ciucu prezintă problema politizării RADET. Candidatul la Primăria Sectorului 6 din partea PNL sesizează nereguli la nivelul Primăriei Municipiului București, condusă de Gabriela Firea.

„Politizarea RADET/Termoenergetica continuă. Doamna aceea care tronează în mijlocul pozei este Ioana Stoica, gălăgioasa și “intransigenta” cu politicienii (sic!) lider de sindicat! Este pe lista lui Firea/PSD pentru consiliul general. Deci să înțelegem contextul: Firea bagă RADET în Faliment, o cooptează pe lidera de sindicat să își asigure liniștea! Complicitate urâtă pentru viața sindicală! E clar că nu apără interesele sindicatului și ale termoficării, ci pe Firea. Acum și-a dat arama pe față.„, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ciucu este de părere că doar Nicușor Dan mai poate salva soarta capitalei. „Sursele mele îmi spun că și Pietrariu, liderul de sindicat al STB este pe lista de consilieri a lui Firea. Oricum au fost mereu aserviți, acum doar ies în față! Să le fie rușine! Salariații STB si Trmoenegetica își vor păstra locurile de muncă doar dacă nu vor fi falimentate. Doar Nicusor Dan le mai poate salva, cu sprijinul PNL-USR-PLUS si al Guvernului. Amândoi acești sindicaliștii au umplut de minciuni cele două societăți despre Nicușor Dan, ca niște propagandiști sadea.”, adaugă acesta.

Mai mult, Ciprian Ciucu speră ca bucureștenii să înțeleagă situația din spatele acestor evenimente. „Sper ca oamenii să să înțeleagă că au fost trădați de liderii lor de sindicat!”, încheie el.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *