Irina Tănase, despre viața lui Liviu Dragnea la Rahova: ”Nu e bine, are probleme de sănătate netratate. El a contestat multinaționalele, a pornit niște războaie în favoarea poporului”
Irina Tănase, despre viața lui Liviu Dragnea la Rahova: ”Nu e bine, are probleme de sănătate netratate. El a contestat multinaționalele, a pornit niște războaie în favoarea poporului”

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, invitată luni seară la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, a relatat  ”abuzurile” la care ar fi supus fostul lider PSD în închisoare.

Irina Tănase a spus că Dragnea ”nu e bine” și a susținut că acesta ar fi intrat în pușcărie pentru că ”a pornit războaie în favoarea poporului cu multinaționalele”.

Irina Tănase: „El a contestat multinaționalele, a pornit niște războaie în favoarea poporului”

”Nu e bine, e în continuare în pușcărie, cu probleme de sănătate netratate. Problema cea mai mare e lipsa de lumină, stau constant între betoane. Iarna e cel mai rău. Ultima grijă e bunăstarea deținutului. Acești oameni sunt acolo pentru că sunt privați de libertate, nu pentru a fi exterminați. Condițiile sunt rele, mai rele sunt abuzurile. Are și hernie de disc”, a spus Irina Tănase.

Irina Tănase a denunțat presupuse abuzuri ale conducerii penitenciarului, spunând că lui Dragnea i-au fost interzise vizitele avocaților, dar și că ar fi fost carantinat ilegal de trei ori pe motiv de Covid.

”În sistemul penitenciar, ultima grijă este bunăstarea deţinutului pe nimeni nu interesează chestia asta acolo. Un aspect esenţial ar fi acela că toată lumea trebuie să înţeleagă că aceşti oameni sunt acolo pentru că sunt privaţi de libertate, ei nu sunt duşi acolo spre a fi exterminaţi, ei nu sunt duşi acolo pentru a fi torturaţi, chinuiţi, pedeapsa lor este de privare de libertate. Condiţiile sunt rele şi mai rele sunt abuzurile, care în cazul nostru au fost şi publice”, a mai susținut Irina Tănase.
Logodnica lui Liviu Dragnea a mai susținut că atât ea, cât și fostul lider PSD ar fi primit foarte multe amenințări, fapt pentru care timp de o lună i-ar fi fost teamă să iasă din casă.
„Nu aș vrea să vă dau un exemplu pentru că la un moment dat a afirmat el o chestie legată de asta într-o emisiune și lumea s-a grăbit să ia în glumă. Au fost foarte multe astfel de momente, foarte multe amenințări și pentru el și pentru familia lui, pentru copii.
A fost o perioadă în care eu primeam atât de multe amenințări încât mi-a fost frică să ies din casă. Cred că o lună de zile. Erau diverse amenințări de la orice nivel, inclusiv cu atentat la sănătatea, la integritatea personală. Amenințări directe”, a mai susținut Irina Tănase, la Antena 3.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *