Gabriela Firea spune că actualul primar al Capitalei nu este în stare să construiască ceva și atunci dărâmă tot. 

Gabriela Firea spune că actualul primar al Capitalei nu este în stare să construiască ceva și atunci dărâmă tot.

„Nu e in stare sa construiasca si atunci dārâmā tot! Cand am ajuns primar, bucurestenii calatoreau inghesuiti in autobuze, unii chiar pe scara, punandu-si viata in pericol.

Am achizitionat 400 de autobuze noi Euro 6 si 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar il deranjeaza ca pe autobuze scrie ca sunt achizitionate in 2018. Adica in mandatul „lui Firea”. Il deranjeaza realizarile mele”, spune Gabriela Firea.

Gabriela Firea: În loc să ia şi el 300 de autobuze, răzuieşte de pe maşini anul achiziţionării. Îl deranjează realizările mele

„In loc sa achizitioneze si el 200-300 de autobuze, sa fie inlocuite toate cele vechi, Plicusor a dat ordin sa fie razuit de pe autobuze anul achizitionarii.Pe motiv ca spatiul va fi folosit pentru publicitate! Adica iar pile si aranjamente, pentru sponsorii si prietenii politici. Sacrifica cetatenii care nu vor mai putea vedea pe fereastra, plus ca multi calatori simt un sentiment de claustrofobie, doar ca sa umple buzunarele unor baieti.Si in mandatul meu, STB a promovat evenimentele orasului si a vandul spatiul publicitar disponibil, dar DOAR in spatiile in care nu se producea un disconfort pe calatori.Dar ce stie Plicusor? Îl doare pe el de oameni? Se vede treaba ca nu!”, spune Gabriela Firea.

Firea, mesaj pentru Dan: Ţine minte 3 cuvinte: vei deconta tot!

„Stai linistit, Plicusor! Bucurestenii NU uita asa usor cum crezi tu!Si te vor tine minte si pe tine ca NU ai construit nimic.Te-ai ocupat doar de blocari, stopari, raschetari, demolari si polite.Tine minte 3 cuvinte: vei deconta tot!”, a scris Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, marţi, pe pagina de Facebook.

Gabriela Firea i-a reproşat actualului primar general că ar invita la discuţii doar unele firme, iar o consultare de piaţă nu se face aşa conform legii.

„A chema ‘la discuţii’ doar unele dintre firme şi pe altele nu, în general a vorbi despre termenii unei licitaţii, înseamnă că ai parti-pris-uri, că îi chemi pe băieţii deştepţi din domeniu care mişună pe lângă PNL şi USR – PLUS ori chiar pe lângă sponsorii oculţi din campanie ai noului primar, care pare pus pe business, nu pe sprijinirea populaţiei într-un domeniu atât de sensibil. Adică, azi domnul Nicuşor ne-a anunţat că mâine va face un act de corupţie în văzul lumii, dar nu-i pasă, pentru ca el este de dreapta şi nu-i pasă de nimic! Nu aşa se face consultare de piaţă potrivit legii! Asta e o bătaie de joc la adresa tuturor cetăţenilor cărora li s-au promis legalitate, transparenţă, acţiune în interes cetăţenesc”, a mai acuzat Gabriela Firea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *